Nazaj

Vstopnice za Telemachov spektakel med Slovenijo in Grčijo v prodajo 6. aprila

03
apr.
2023
  • Člani

Ljubljana – Slovenski košarkarski navdušenci že nestrpno odštevajo dneve do letošnjega vročega košarkarskega poletja, ko moško člansko reprezentanco čaka nastop na svetovnem prvenstvu, ki bo med 25. avgustom in 10. septembrom potekalo v Indoneziji (Džakarta), Japonski (Okinava) in na Filipinih (Manila). Med pripravami na prvenstvo se bo #mojtim med drugim dvakrat pomeril z grško izbrano vrsto. Vstopnice za Telemachov spektakel, ki ga bodo 2. avgusta gostile ljubljanske Stožice na voljo od četrtka, 6. aprila od 17. ure dalje.

Pripravljalna tekma moške članske reprezentance – Telemachov spektakel
Ljubljana – Dvorana Stožice

Sreda, 2. avgust 2023, ob 20.30 uri
SLOVENIJA : GRČIJA


Ljubljana bo tudi v letošnjem letu priča izjemnemu košarkarskemu spektaklu. #mojtim se bo namreč v začetku avgusta dvakrat pomeril z Grki. Reprezentanci se bosta 4. avgusta srečali v sloviti atenski Oaki, dva dni prej pa se bosta v Ljubljani predstavili slovenskim ljubiteljem košarke. Telemachov spektakel med Slovenijo in Grčijo v stoženski dvorani se bo v sredo, 2. avgusta začel ob 20.30 uri.

Potem ko so predkupno možnost nakupa vstopnic izkoristili najzvestejši navijači (tisti, ki so prek spleta kupili vstopnico za februarsko kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Izraelom v Kopru), bodo vstopnice v prihodnjih dneh na voljo vsem ljubiteljem košarke. Prodaja vstopnic za Telemachov spektakel med Slovenijo in Grčijo bo namreč stekla v četrtek, 6. aprila, ob 17. uri.

Vstopnice bodo na voljo prek spleta ter vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Razdeljene bodo v več cenovnih kategorij, v predprodaji pa bodo vstopnice na voljo že od 15 evrov dalje. Vse informacije o cenah vstopnic ter povezava do nakupa le teh bodo objavljene na dan začetka prodaje.

Navijaj za #mojtim na zvezdniškem turnirju v španski Malagi

V okviru praznovanja stote obletnice delovanja španske košarkarske zveze pa se bodo na spektakularnem pripravljalnem turnirju v Malagi med 11. in 13. avgustom navijačem predstavile reprezentance Španije, Združenih držav Amerike in Slovenije.

Zanimanje navijačev iz celega sveta za ogled košarkarskega spektakla v Malagi je izjemno. Španski organizatorji imajo na voljo le še peščico vstopnic, za slovenske košarkarske navdušence pa je poskrbela Turistična agencija Kompas, sicer partner Košarkarske zveze Slovenije. Za pristaše #mojtim je namreč zagotovila določeno število paketnih vstopnic v slovenskem navijaškem sektorju. Ob tem pa pripravila tudi zanimivo štiridnevno navijaško potovanje.

Odhod v Andaluzijo je s čarterskim letom predviden v četrtek, 10. avgusta popoldan iz ljubljanskega letališča, povratek pa po zadnji tekmi, v zgodnjih jutranjih urah v ponedeljek, 14. avgusta. Poleg ogleda vse treh tekem bodo navijači imeli možnost ogleda lokalnih znamenitosti, našel se bo čas za nakupovanje in sprostitev na plaži. V času turnirja bo organizirano druženje slovenskih navijačev v slovenski navijaški hiši, kjer bo program popestril DJ s slovensko glasbo.

Prek Turistične agencije Kompas si navijači lahko zagotovite tudi zgolj vstopnice v slovenskem navijaškem sektorju za ogled spektakla v Malagi. Španski organizatorji so sicer v prodaji ponudili le nakup vstopnic za ogled vseh treh tekem turnirja. Razdeljene so v štiri različne cenovne kategorije, pri nakupu vstopnice brez aranžmaja pa znaša doplačilo stroškov posredovanja 5 € na posamezni paket vstopnic za tri tekme.

Dokončen program in lokacije dogajanja bodo objavljeni približno dva tedna pred odhodom. Vse informacije ter cene aranžmaja, ki se začnejo pri 749 €, cene vstopnic in doplačil najdete na spodnji povezavi.

TURNIR V MALAGI – PROGRAM TURISTIČNE AGENCIJE KOMPAS
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se