Sporočilo predsednika KZS

Matej Erjavec, predsednik Košarkarske zveze Slovenije:
"Integriteta tekmovanj je ena izmed najbolj pomembnih področij delovanja KZS v prihodnjem obdobju. Zagotoviti moramo namreč pogoje za košarkarsko igro, ki bodo vsem omogočali pošten in čist boj na košarkarskih igriščih. Poleg tega moramo zaščititi vse košarkarske delavce pred vplivi organiziranega kriminala in vseh ostalih nedovoljenih praks, kot je doping in podobno. 

Zato bomo izobraževali igralce, trenerje in ostale uradne osebe in s tem dosegli cilj, kateremu sledimo – ničelna tolerance ob ugotovljenih zlorabah in nedovoljenih praksah povezanih s prirejanjem rezultatov, dogodkov ali delov dogodkov, dopingom in ostalimi dejanji, ki škodujejo integriteti košarke.

V kolikor bomo vsi deležniki košarke uspešno sodelovali, bomo izkoreninili dejanja, ki vodijo k nepoštenim namenom v športu in vsem ljubiteljem košarke, ter seveda tudi vsem košarkarjem in ostalim košarkarskim delavcem omogočili, da bodo še naprej lahko uživali v košarki."

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se