Nazaj

V Stožice na avgustovski Telemachov spektakel z Grčijo že za 15 evrov

06
apr.
2023
  • Člani

Ljubljana – Začelo se je uradno odštevanje do pripravljalne tekme #mojtim med Slovenijo in Grčijo, ki jo bodo v sredo, 2. avgusta ob 20.30 uri gostile ljubljanske Stožice. Vstopnice za Telemachov spektakel bodo od današnje 17. ure naprej na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. V Stožice že za 15 evrov.

Pripravljalna tekma moške članske reprezentance – Telemachov spektakel
Ljubljana – Dvorana Stožice

Sreda, 2. avgust 2023, ob 20.30 uri
SLOVENIJA : GRČIJA


Vstopnice so razdeljene v več cenovnih kategorij. V predprodaji so vstopnice na rdečem ringu tako na voljo že od 15 evrov dalje, vstopnice v zelenem ringu pa od 45 evrov dalje. Za navijače so na voljo tudi ekskluzivni sedeži ob samem igrišču. Otroci do dopolnjenega šestega leta imajo na tekmo prost vstop, a nimajo zagotovljenega sedeža. Vse informacije o cenah vstopnic in možnost spletnega nakupa najdete na spodnji povezavi. Začetek prodaje vstopnic danes ob 17. uri.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC SLOVENIJA : GRČIJA 

#mojtim se bo med pripravami na svetovno prvenstvo, ki bo med 25. avgustom in 10. septembrom potekalo v Indoneziji (Džakarta), Japonski (Okinava) in na Filipinih (Manila), sicer dvakrat pomeril z grško izbrano vrsto. Po spektaklu v Stožicah se bosta reprezentanci 4. avgusta srečali tudi v sloviti atenski Oaki. Poleg teh dveh tekem bodo Slovenci med 11. in 13. avgustom gostovali na zvezdniškem turnirju v Malagi, kjer se bodo pomerili z reprezentancama Španije in Združenih držav Amerike. Slovenci naj bi pred odhodom na svetovno prvenstvo predvidoma odigrali  še dve pripravljalni tekmi, dokončen program priprav in vsi pripravljalni tekmeci pa bodo znani po opravljenem žrebu skupin, ki se bo odvil 29. aprila v Manili.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se