Nazaj

Trifunović in Lakovič člana trenerskega štaba Minnesote

04
jul.
2018
  • Člani

Ljubljana/Las Vegas - Selektor slovenske članske reprezentance Radovan Trifunović in njegov pomočnik Jaka Lakovič bosta del strokovnega štaba Minnesote Timberwolves v poletni ligi NBA. V ZDA odpotoval tudi Vlatko Čančar, ki bo prvo tekmo z Denverjem odigral ravno proti Timberwolvesom. Na seznamu Dallasa je tudi 3. izbor letošnjega nabora lige NBA Luka Dončić.
Avtor: KZS/Lenart

Na poletni ligi NBA v Las Vegasu se bo prvič v zgodovini predstavilo vseh 30 ekip. Vsaka ekipa bo odigrala tri tekme v prve delu, nato pa sledijo izločilni boji. Slovenci bomo imeli na poletni ligi štiri predstavnike. Strokovni štab Minnesote Timberwolves bo okrepljen s slovenskim selektorjem Radom Trifunovićem in njegovim pomočnikom Jako Lakovičem. Vlatko Čančar, ki je z ekipo Denverja treniral že pred začetkom tretjega cikla kvalifikacij za SP bo za moštvo iz Colorada zaigrali tudi na poletni ligi NBA. Na seznamu igralcev, ki bodo zatopali barve Dallas Mavericks pa je tudi Luka Dončić, tretji izbor letošnjega nabora. 

Poletna liga NBA v Las Vegasu bo trajala od 6. do 17. julija. Dallas bo prvo srečanje odigal proti Phoenix Suns, ki ga vodi nekdanji slovenski selektor Igor Kokoškov. Tekma bo na sporedu v soboto, 7. julija, ob 3.30. Istega dne se bosta ob 4.00 pomerila Minnesota (Trifunović in Lakovič) ter Denver (Čančar).

MINNESOTA TIMBERWOLVES (Trifunović in Lakovič):

Sobota, 7. julij, ob 4.00:
MINNESOTTA TIMBERWOLVES : DENVER NUGGETS

Nedelja, 8. julij, ob 20.00:
MINNESOTTA TIMBERWOLVES : TORONTO RAPTORS

Torek, 10. julij, ob 4.00:
MINNESOTTA TIMBERWOLVES : BROOKLYN NETS

DENVER NUGGETS (Čančar):

Sobota, 7. julij, ob 4.00:
DENVER NUGGETS : MINNESOTTA TIMBERWOLVES 

Nedelja, 8. julij, ob 4.00:
DENVER NUGGETS : BOSTON CELTICS

Torek, 10. julij, ob 2.00:
DENVER NUGGETS : MILWAUKKE BUCKS

DALLAS MAVERICKS (Dončić):

Sobota, 7. julij, ob 3.30:
PHOENIX SUNS : DALLAS MAVERICKS

Ponedeljek, 9. julij, ob 1.00:
DALLAS MAVERICKS : MILWAUKKE BUCKS

Torek, 10. julij, ob 1.30:
DALLAS MAVERICKS : GOLDEN STATE WARRIORS

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se