Nazaj

Spremembi v trenerskemu štabu #mojtim

24
nov.
2020
  • Člani

Ljubljana – Testiranje na COVID-19, ki so ga še pred vstopom v ljubljanski mehurček dvakrat morali opraviti vsi člani reprezentančnih delegacij, je zagodel trenerskemu štabu #mojtim.

Pozitiven izvid sta namreč prejela Jernej Valentinčič in Dragiša Drobnjak, ki tako tokrat na klopi ne moreta pomagati selektorju Aleksandru Sekuliću. Predvidena pomočnika selektorja nista bila še del mehurčka v Ljubljani ter s tem moške članske košarkarske reprezentance. Pozitiven izvid sta prejela še pred zborom reprezentance in tako v mehurček niti nista prispela. Na njuno mesto sta vskočila Dejan Mihevc in Luka Bassin, ki sta se ekspresno hitro odzvala klicu selektorja ter izkazala pripravljenost sodelovati.

Skladno s protokoli Fibe sta morala pred vstopom v mehurček sicer opraviti še dve testiranji. Danes sta prejela zeleno luč in tako skupaj z Daliborjem Damjanovićem na večernem treningu že asistirala selektorju Sekuliću. So pa Slovenci v torek zvečer opravili prvi trening v popolni zasedbi, saj se je soigralcem na igrišču pridružil tudi Jordan Morgan.

SLOVENSKA REPREZENTANCA V DRUGEM KVALIFIKACIJSKEM CIKLU
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se