Nazaj

Posebna priložnost za vse podpornike #mojtim

23
nov.
2017
  • Člani

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je za vse zveste navijače #mojtim, ki bodo naše košarkarje podpirali na domači tekmi proti Belorusiji, pripravila posebno ugodnost. Vsi navijači, ki bodo poslali fotografijo vstopnice, bodo imeli predkupno pravico za nakup vstopnic za tekmo proti Španiji.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC

Slovenka košarkarska reprezentanca se bo danes ob 20.30 pomerila na prvi tekmi kvalifikacij za SP. V Stožicah bo gostovala reprezentanca Belorusije.

ZAHVALA ZVESTIM NAVIJAČEM

Košarkarska zveza Slovenije se želi s posebno gesto zahvaliti vsem zvestim navijačem, ki boste #mojtim spodbujali na prvi tekmi kvalifikacij. Vse kar morate storiti je, da na elektronski naslov vstopnice@kzs.si pošljete sliko oziroma preslikavo (scan) vstopnice s tekme slovenske reprezentance proti Belorusiji in v sporočilo zapišete ime, priimek ter kraj bivanja. Posameznik lahko naroči največ dve vstopnici (ena vstopnica za eno kodo - če želite prejeti dve kodi, morate poslati fotografijo dveh vstopnic). Posebna ugodnost traja do nedeljske tekme med Španijo in Slovenijo (nedelja, 26. november, do 19.30). Za vsako predloženo vstopnico boste prejeli kodo, s katero boste imeli predkupno pravico za nakup vstopnic za tekmo med Slovenijo in Španijo, ki bo v juniju 2018.

Cena vstopnice na dan tekme je 18 €.

Paket Zeleni ring Rdeči ring VIP
Posamična vstopnica - na dan tekme 18,00 € 12,00 € -
Paket 3+1 - na dan tekme 54,00 € 36,00 € -
VIP - - 80,00 €
VIP Premium - - 80,00 €

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se