Nazaj

Navijaj za #mojtim na zvezdniškem turnirju v španski Malagi

14
mar.
2023
  • Člani

Ljubljana – V sklopu priprav na letošnje svetovno prvenstvo bo slovenska moška članska reprezentanca med 11. in 13. avgustom na turnirju v Malagi del izjemne zvezdniške zasedbe. V okviru praznovanja stote obletnice delovanja španske košarkarske zveze se bodo na spektakularnem turnirju navijačem predstavile reprezentance Španije, Združenih držav Amerike in Slovenije. Turistična agencija Kompas je, kot partner Košarkarske zveze Slovenije, za navijače #mojtim pripravila zanimiv program navijaškega potovanja v Andaluzijo. Na Kompasu tudi do paketnih vstopnic v slovenskem sektorju za vse tri tekme turnirja.

Španska Malaga bo poleti gostila pravi košarkarski spektakel. Dva tedna pred začetkom svetovnega prvenstva na Japonskem, Filipinih in Indoneziji se bodo v Andaluziji, na povabilo ob praznovanju stote obletnice delovanja španske košarkarske zveze, zbrale reprezentance Združenih držav Amerike, Slovenije ter gostiteljice Španije.

V športni palači José Martín Carpena, ki sprejme okoli 11.500 gledalcev, se bosta v petek, 11. avgusta pomerili Slovenija in Španija, dan kasneje se bo #mojtim pomeril z Združenimi državami Amerike, za konec turnirja pa bo v nedeljo na sporedu še dvoboj med Španijo in ZDA.

Turnir bo vsem trem reprezentancam služil kot odlična priprava pred svetovnim prvenstvom, ki se bo na Japonskem, Filipinih in Indoneziji začelo 25. avgusta. Reprezentanci Španije in Združenih držav Amerike sta osvojili zadnje štiri naslove svetovnih prvakov. Španci so bili najboljši leta 2006 na Japonskem in leta 2019 na Kitajskem, Američani pa v letih 2010 in 2014.

Na turnir v Malago s Turistično agencijo Kompas

Zanimanje navijačev iz celega sveta za ogled košarkarskega spektakla v Malagi je izjemno. Španski organizatorji pričakujejo, da bodo paketne vstopnice za vse tri tekme hitro razgrabljene, za slovenske košarkarske navdušence pa je poskrbela Turistična agencija Kompas, sicer partner Košarkarske zveze Slovenije. Za pristaše #mojtim je namreč zagotovila določeno število paketnih vstopnic v slovenskem navijaškem sektorju. Ob tem pa pripravila tudi zanimivo štiridnevno navijaško potovanje.

Odhod v Andaluzijo je s čarterskim letom predviden v četrtek, 10. avgusta popoldan iz ljubljanskega letališča, povratek pa po zadnji tekmi, v zgodnjih jutranjih urah v ponedeljek, 14. avgusta. Poleg ogleda vse treh tekem bodo navijači imeli možnost ogleda lokalnih znamenitosti, našel se bo čas za nakupovanje in sprostitev na plaži. V času turnirja bo organizirano druženje slovenskih navijačev v slovenski navijaški hiši, kjer bo program popestril DJ s slovensko glasbo. Program in lokacije dogajanja bodo objavljeni približno dva tedna pred odhodom. Vse informacije ter cene aranžmaja, ki se začnejo pri 749 €, cene vstopnic in doplačil najdete na spodnji povezavi.

TURNIR V MALAGI – PROGRAM TURISTIČNE AGENCIJE KOMPAS

Prek Kompasa tudi zgolj do vstopnic turnirja v slovenskem navijaškem sektorju

Prek Turistične agencije Kompas si navijači lahko zagotovite tudi zgolj vstopnice za vse tri tekme v slovenskem navijaškem sektorju za ogled spektakla v Malagi. Španski organizatorji namreč v prodaji ponujajo le nakup paktenih vstopnic za ogled vseh treh tekem turnirja. Razdeljene so v štiri različne cenovne kategorije, pri nakupu vstopnice brez aranžmaja pa znaša doplačilo stroškov posredovanja 5 € na posamezni paket vstopnic za tri tekme.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se