Nazaj

Goran Dragić zaigral na tekmi vseh zvezd Lige NBA!

18
feb.
2018
  • Člani

Ljubljana - Goran Dragić je kot prvi Slovenec zaigral na tekmi vseh zvezd Lige NBA. Dragić je na parketu prebil 11 minut, dosegel dve točki, zbral pa še štiri skoke in asistenco ter se veselil zmage z Ekipo LeBrona Jamesa, ki je ugnala Ekipo Stephena Currya.

NBA ALL STAR, Los Angeles:

Ponedeljek, 19. februar:
EKIPA LEBRONA JAMESA : EKIPA STEPHENA CURRYA 148:145

James 29, Durant 19, George 16, Beal in Drummond po 14, Irving 13, Davis 12, Walker in Westbrook po 11, Oladipo 7, Dragić 2, Aldrige 0; Derozan in Lillard po 21, Embiid 19, Towns 17, Antetokounmpo 16, Thompson 15, Harden 12, Curry 11, Horford 6, Lowry 4, Green 3, Butler 0.

Pri zmagovalcih je bil z 29 koši, 10 skoki in osmimi podajami najbolj učinkovit prav LeBron James. Kevin Durant je dosegel 19 točk, Paul George pa 16. Pri poražencih sta po 21 točk dosegla DeMar DeRozan in Damian Lillard, Karl-Anthony Towns pa je s 17 koši in 10 skoki dosegel dvojnega dvojčka.

 

V revialni predstavi je tekmo odločil James. Njegova ekipa je 1:46 minute pred koncem še zaostajala s 141:144, nato pa je James najprej zadel trojko za izenačenje, po enem zadetem prostem metu DeRozana na drugi strani pa tudi koš za minimalno vodstvo. Končni izid je 10 sekund pred koncem postavil Russell Westbrook

 

Po novem formatu so namreč navijači izbrali oba kapetana ekip, ta pa sta nabrala soigralce s seznama. Po prvi štirje v ekipi so morali biti iz prvih peterk svojih moštev. James (Cleveland Cavaliers) je okrog sebe zbral Gorana Dragića (Miami Heat), Anthonyja Davisa (New Orleans Pelicans), Kevina Duranta (Golden State Warriors), Kyrieja Irvinga (Boston Celtics), LaMarcusa Aldridgea (San Antonio Spurs), Bradleyja Beala (Washington Wizards), Victorja Oladipa (Indiana Pacers), Russella Westbrooka (Oklahoma City Thunder), Paula Georgea (Oklahoma City Thunder), Andreja Drummonda (Detroit Pistons) in Kembo Walkerja (Charlotte Hornets).

 

V Ekipi Stephena Curryja (Golden State Warriors) pa so bili Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), DeMar DeRozan (Toronto Raptors), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), James Harden (Houston Rockets), Jimmy Butler (Minnesota Timberwolves), Draymond Green (Golden State Warriors), Al Horford (Boston Celtics), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Klay Thompson (Golden State Warriors) in Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves).


Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se