Nazaj

Blaž Mahkovic še naprej v dresu Helios Sunsov

10
jun.
2020
  • Člani

Domžale - Eden najkoristnejših košarkarjev državnega prvenstva v letošnji predčasno končani sezoni, Blaž Mahkovic, ostaja v Domžalah in bo tudi v naslednji sezoni nosil dres Helios Sunsov. Za slovenskega reprezentanta bo to še šesta sezona v Domžalah.

30-letni Blaž Mahkovic, 201 cm visok krilni košarkar, ki se odlično znajde tudi na položaju krilnega centra, je letos v državnem prvenstvu v povprečju beležil po 16,4 točke, 3,5 skoka in 3,3 podaje na tekmo. Za slovenskega reprezentanta bo to še šesta sezona v Domžalah. Prvič je dres Heliosa, po selitvi iz škofjeloškega LTH Castingsa, nosil v letih od 2012 do 2014, nato sta sledili dve sezoni pri Union Olimpiji in ena pri Igokei (BiH). V sezoni 2017/18 se je vrnil v Domžale, nato naslednjo začel pri Krki, a se je že po dveh mesecih spet vrnil v domžalsko športno dvorano, kjer je bil lani tudi kapetan ekipe in podaljšana roka trenerja Dejana Jakare na parketu.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se