Nazaj

Aleksej Nikolić odslej v Franciji

25
feb.
2021
  • Člani

Ljubljana - Zlati slovenski reprezentant Aleksej Nikolić (191 cm, 1995), ki je pred nekaj dnevi prekinil sodelovanje s Partizanom, se seli v francosko prvo ligo. 26-letni Postojnčan je okrepil  ekipo Gravellines-Dunkerque, ki trenutno zaseda 12. mesto na lestvici državnega prvenstva.

Nikolić v letošnji sezoni še ni stopil na parket, saj je dolgo časa okreval po poškodbi kolka. Novembra se je vrnil v Beograd, kjer pa pri Partizanu ni dobil priložnosti ter pred dnevi prekinil pogodbo s črno-belimi, ki jo je imel sklenjeno do leta 2022.

Zdaj 26-letni Postojnčan, ki je leta 2017 odigral pomembno vlogo ob pohodu Slovenije na evropski vrh, je po odhodu iz Postojne igral za Zlatorog, Spars iz Sarajeva, Bamberg, Baunach, Partizan in Treviso. S francoskim delodajalcem se je dogovoril za sodelovanje do konca sezone. Gravelines-Dunkerque v državnem prvenstvu s štirimi zmagami in šestimi porazi trenutno zaseda 12. mesto.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se