Nazaj

Navijaj za #mojtim v Kaunasu

22
jun.
2021
  • Člani

Ljubljana - #mojtim bo tudi v Kaunasu imel glasno navijaško podporo. Turistična agencija Kompas je namreč za podpornike slovenske košarkarske reprezentance pripravila poseben navijaški paket. Tako bo v Kaunas iz ljubljanskega letališča poletelo posebno čartersko letalo. Na letalu je še nekaj prostih mest, zato navijači pohitite s prijavami.

PROGRAM TA KOMPAS
LETAK KOŠARKARSKEGA PROGRAMA TA KOMPAS

Kako na olimpijske igre v Tokio?

Štirje olimpijski kvalifikacijski turnirji bodo med 29. junijem in 4. julijem potekali v Beogradu, Kaunasu, Splitu in kanadski Victorii. Na olimpijske igre v Tokio se bodo uvrstili le zmagovalci iz vsakega prizorišča. #mojtim bo premierni nastop na olimpijskih igrah lovil v Kaunasu v konkurenci Angole, Poljske, Litve, Venezule in Južne Koreje.

Slovenija bo v Litvi nastopila v skupini B, prvo tekmo pa bo igrala 30. junija  proti Angoli ob 15.30 uri po slovenskem času. Naslednji dan jo ob isti uri čaka obračun s Poljsko, v primeru osvojitve prvega ali drugega mesta v skupini pa se bo v polfinalu srečala z najboljšima ekipama iz skupine A, Litvo, Venezuelo ali Južno Korejo.

RAZPORED TEKEM NA TURNIRJU V KAUNASU

Po odigranih tekmah znotraj posamezne skupine (29. in 30. junija ter 1. julija) ter prostem dnevu (2. julij), bosta 3. julija namreč na sporedu polfinalna obračuna (A1 : B2 in A2 : B1), 4. julija pa še finalni dvoboj zmagovalcev polfinala, ki bo prinesel udeleženca olimpijskih iger.  V Tokio so že uvrščene Španija, Francija, ZDA, Argentina, Avstralija, Nigerija, Iran ter Japonska.

SPLETNA STRAN OLIMPIJSKEGA KVALIFIKACIJSKEGA TURNIRJA V KAUNASU
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se