Nazaj

#mojtim: Igralci izbrali številke na dresih

26
nov.
2020
  • Člani

Ljubljana - Kapetana #mojtim Eda Murića in soigralce je v četrtek v ljubljanskem mehurčku čakalo uradno fotografiranje. Reprezentanti so se pred fotografski objektiv nastavili v dresih s številkami, ki jih bodo na hrbtu nosili v drugem ciklu kvalifikacij za EuroBasket.


1 - MATIC REBEC
4 - URBAN DURNIK
5 - LUKA RUPNIK
8 - EDO MURIĆ
9 - BLAŽ MESIČEK
11 - JAKA BLAŽIČ
12 - JAN KOSI
15 - GREGOR HROVAT
17 - JAN ŠPAN
19 - JORDAN MORGAN
20 - ALEN HODŽIĆ
21 - BLAŽ MAHKOVIC
24 - LUKA LAPORNIK
29 - MIHA ŠKEDELJ
34 - JURIJ MACURA

 
Že od prvega dne priprav v #mojtim vlada odlično vzdušje. Varovanci selektorja Aleksandra Sekulića se z nasprotniki ne obremenjujejo, saj jih zanima le lastna igra. To sta v spletnem pogovoru z mediji izpostavila tudi Jaka Blažič in Gregor Hrovat.

"Na treningih skušamo osvojiti neke principe in ideje. Zasnove so podobne kot v prejšnjih akcijah. Imamo pomemben cilj, da omogočimo Sloveniji, da brani svoj evropski naslov. Že od prvega dne smo osredotočeni na obrambo, to je glavni način za uspeh. V napadu je dovolj talenta in igralcev, ki lahko povlečejo voz za sabo,'' razmišlja Blažič.

"Ne smemo se ukvarjati z nasprotniki, bolj z nami samimi. Mogoče v ekipi ni izstopajoče individualne kakovosti, ki bi jo imeli, če bi bili zbrani v popolni zasedbi, zato pa moramo poskrbeti za vzdušje, da lahko uresničimo naše cilje," je podobnega mnenja tudi Hrovat.



Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se