Nazaj

Žalostna vest pretresla Slovenijo

16
jul.
2019
  • Novice

KK Mesarija Prunk:
"Včeraj nas je za vedno zapustil naš igralec Taras Velikonja Grbac. Naša srca so zlomljena, misli pa pri njegovi družini in najtesnejših prijateljih. Taras bo za vedno ostal zapisan kot izredno pozitiven fant, odličen in inteligenten igralec, ki se do zadnjega ni predal. Bil je pravi steber naše ekipe in človek, ki si ga vsak trener želi imeti v ekipi. Taras, naj ti bo zemlja lahka. Počivaj v miru."



KK Grosuplje: 
"Včeraj nas je za zmeraj zapustil Taras Velikonja Grbac, ki je v preteklosti zastopal tudi barve našega kluba. Taras, bil si na prvem mestu izredno pozitivna in močna oseba, kar si več kot uspešno prenašal tudi na košarkaski parket. Počivaj v miru. Na tem mestu v imenu Košarkarskega kluba Grosuplje izrekamo iskreno sožalje družini, prijateljem, znancem ter KK Mesarija Prunk Sežana ob tej nepričakovani ter izjemno žalostni izgubi."



Helios Suns:
"Včeraj nas je po hudi bolezni zapustil še ne 25-letni Taras Velikonja Grbac, ki je nekaj časa nosil tudi domžalski dres. Bil je izredno pozitiven in delaven fant, njegova predanost na in ob igrišču pa je bila nalezljiva. Družini in prijatejem izrekamo iskreno sožalje. Taras, počivaj v miru."



Iskreno sožalje družini in prijateljem izreka tudi Košarkarska zveza Slovenije. 
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se