Nazaj

Začetek Nacionalnega programa za dekleta ŽU14

18
maj
2018
  • Reprezentance

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije tudi letos organizira nacionalni program za dekleta U14, ki bo potekal v soboto, 19. maja in nedeljo, 20. maja v Postojni.
Avtor: KZS/JV

Dekleta bodo na prvem nacionalnem programu izpopolnjevala svoje tehnične in individualno taktične elemente skozi individualno delo s trenerji ter s kondicijskim trenerjem. V nedeljo pa bodo akcijo zaključile s tekmo med ekipama Slovenija U14 zelene : Slovenija U14 bele.

Na vsak nacionalni program bo klicanih po 24 deklet, na Košarkarski zvezi pa z veseljem ugotavljamo, da je po lanski odlični generaciji deklet 2003 tudi letošnja generacija 2004 zelo perspektivna in zelo dobro pokrita na vseh pozicijah. K temu je prav gotovo pripomoglo tudi zelo dobro delo trenerjev v klubih, brez katerega ne bi bilo tako velikega števila perspektivnih košarkaric. Nacionalni program ŽU14 bo letos potekal pet vikendov zapored in se bo zaključil v Postojni z vikendom 16.5. in 17.5.2018.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se