Nazaj

Vstopnice 18. Pokala Spar že v prodaji

30
jan.
2019
  • Novice

Ljubljana - Vstopnice za finalni turnir 18. Pokala Spar, ki bo 16. in 17. februarja potekal v Kopru v Areni Bonifika, si lahko že zagotovite v povezavi spodaj. 
Avtor: KZS

Po dobrih petih letih bo Koper znova gostil veliki košarkarski dogodek. Košarkarska zveza Slovenije in podjetje Spar Slovenija sta namreč KK Sixt Primorska povabila k soorganizaciji finalnega turnirja slovenskega pokalnega tekmovanja. V tem stoletju je Koper že gostil dva velika košarkarska dogodka. Konec leta 2005 so se najboljši posamezniki slovenske košarke zbrali na 15. Dnevu slovenske moške košarke, oči javnosti pa so bile vanj znova uprte septembra 2013. Tedaj je Arena Bonifika gostila eno izmed predtekmovalnih skupin moškega evropskega prvenstva, največjega športnega dogodka v zgodovini samostojne Slovenije.

Četudi nas do novega velikega košarkarskega dogodka ločijo še slabi trije tedni, so priprave, v katerih je s športno infrastrukturo Sixt Primorski priskočila na pomoč MO Koper, že v polnem teku. Ker je zanimanje za obisk finalnega turnirja 18. Pokala Spar precejšnje, vstopnice v prodajo prihajajo že ta ponedeljek! Košarkarski navdušenci si lahko v predprodaji le-te zagotovijo po ugodnejših cenah. Enotna vstopnica za ogled obeh polfinalnih tekem bo vse do vključno petka pred začetkom turnirja na voljo po 8 evrov, za enako predprodajno ceno pa je mogoče kupiti tudi vstopnico za veliki finale. Na dan dogodka bo cena istih vstopnic znašala dva evra več. Poleg tega v prodajo s ponedeljkom prihaja tudi poseben paket vstopnic, ki zajema ogled vseh treh tekem. V predprodaji je na voljo za 12 evrov, na dan polfinala pa 15 evrov.

V predprodaji bodo vstopnice na voljo na vseh prodajnih mestih sistema Moje karte (seznam le-teh najdete TUKAJ ) in preko spleta na www.plemenitevstopnice.si. Nakup bo možen tudi na blagajni Arene Bonifika v Kopru in sicer pred vsemi domačimi tekmami košarkarskega kluba Sixt Primorske.

CENE VSTOPNIC ZA FINALNI TURNIR 18. POKALA SPAR (Koper, Arena Bonifika – 16. in 17. februar 2019)




POVEZAVA ZA NAKUP VSTOPNIC



Aleš Bržan, župan MO Koper:
''V Kopru smo izjemno ponosni in zadovoljni, da se zaključni košarkarski turnir Pokala Spar, ki velja za enega pomembnejših dogodkov te športne panoge pri nas, znova vrača v Koper. Še toliko bolj me veseli, da bomo lahko ob tej priložnosti navijali za domači klub Sixt Primorska, ki se bo v polfinalu pomeril s slovenskimi prvaki, košarkarji Petrola Olimpije. Koprska občina bo s sodobno športno infrastrukturo prispevala k odlični organizaciji športnega dogodka, najtežje delo pa seveda čaka naše košarkarje. Ker bodo ti potrebovali našo podporo s tribun, pozivam občanke in občane, da se športnega dogodka, ki bo 16. in 17. februarja v Areni Bonifika, udeležijo v čim večjem številu. Vsem štirim sodelujočim klubom, Sixt Primorski, Petrol Olimpiji, Helios Sunsem ter Hopsom s Polzele, pa seveda želim uspešno igro, ki naj bo v znamenju 'fair playa'. Naj vam Koper, ne glede na dosežen končni rezultat, ostane v lepem spominu.''

POKAL SPAR, FINALNI TURNIR (KOPER, ARENA BONIFIKA – 16. in 17. februar 2019)

Polfinale, sobota, 16. februarja, ob 15.30:
SIXT PRIMORSKA : PETROL OLIMPIJA

Ob 18.30:
HOPSI POLZELA : HELIOS SUNS

Finale, nedelja, 17. februarja, ob 16.00:
ZMAGOVALEC POLFINALA 1 : ZMAGOVALEC POLFINALA 2


ZGODOVINA POKALNEGA TEKMOVANJA

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se