Nazaj

Telemach in KZS podaljšala sodelovanje

22
jun.
2018
  • Novice

Ljubljana - Podjetje Telemach, generalni spoznor Košarkarske zveze Slovenije in košarkarskih reprezentanc, ter Košarkarska zveza Slovenije sta podaljšala sodelovanje.
KZS/Lenart

FOTOGALERIJA NOVINARSKE KONFERENCE

Po predstavitvi košarkarjev, ki bodo slovenske barve branili v 3. ciklu kvalifikacij za SP 2019, sta novo pogodbo o sodelovanju sklenila podjetje Telemach, generalni sponzor KZS, in Košarkarska zveza Slovenije. Za javni podpis sta poskrbela članica poslovodstva družbe Telemach (direktorica razvoja produktov in marketinga) podjetja Telemach Ditka Maučec in predsednik Košarkarske zveze Slovenije Matej Erjavec.

Ditka Maučec, članica poslovodstva družbe Telemach (direktorica razvoja produktov in marketinga):
"Podjetje Telemach je veselo, da se bo ponovno pojavilo na dresih slovenske košarkarske reprezentance. Verjamem, da bomo tudi v bodoče uspešno sodelovali s Košarkarsko zvezo Slovenije na športnih in marketinških področjih. Veselijo nas uspehi, ki so jih slovenske reprezentance dosegale v preteklih letih in verjamem, da se bo ta trend nadaljeval. Verjamem, da bodo slovenski košarkarji tudi v bodoče uspešni in da bo sodelovanje s Košarkarsko zvezo dobro kot je bilo v preteklem obdobju."

Matej Erjavec, predsednik Košarkarske zveze Slovenije:
"Hvaležni smo, da imamo že vrsto let ob sebi tako zvestega sponzorja kot je podjetje Telemach. Prav tako me z veseljem navdaja, da se je sponzorstvo nadgradilo in se je vložek povečal. S tem nas je podjetje Telemach obvezalo, da moramo biti tudi v bodoče uspešni. Prva naloga članske reprezentance je uvrstitev na svetovno prvenstvo. Verjamem, da bomo tudi vnaprej uspešno sodelovali s podjetjem Telemach."

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se