Razpored tekem na SP

SKUPINA F:
SLOVENIJA
ZELENORTSKI OTOKI
GRUZIJA
VENEZUELA

1. kolo
Sobota, 26. avgust 2023, ob 13.30 po slovenskem času
Okinawa - Okinawa Arena

SLOVENIJA : VENEZUELA

2. kolo
Ponedeljek, 28. avgust 2023, ob 13.30 po slovenskem času
Okinawa - Okinawa Arena

GRUZIJA : SLOVENIJA

3. kolo
Sreda, 30. avgust 2023, ob 13.30 po slovenskem času
Okinawa - Okinawa Arena

SLOVENIJA : ZELENORTSKI OTOKI

V drugi del tekmovanja bosta napredovali najboljši dve ekipi iz vsake skupine. V tem delu se združujejo skupine A in B (v novonastalo skupino I), C in D (v skupino skupina J), E in F (v skupino K) ter G in H (v skupino L).  Reprezentance, ki si napredovanja ne bodo priigrale, se bodo borile za razvrstitev od 17. do 32. mesta (novonastale skupine M, N, O in P). Vsi rezultati odigranih tekem iz prvega dela se prenašajo v drugi del, med 31. avgustom in 3. septembrom pa bodo reprezentance odigrale še dve tekmi z reprezentancama, s katerima se niso pomerile v uvodnem delu prvenstva.

SISTEM TEKMOVANJA NA SVETOVNEM PRVENSTVU 2023

V četrtfinale 19. svetovnega prvenstva, ki se bo igral v Manili, bosta napredovali po dve najboljši reprezentanci iz skupin I, J, K in L, preostale ekipe pa bodo od 9. do 16. mesta razvrščene po uradnih Fibinih pravilih. Četrtfinalni dvoboji bodo na sporedu 5. in 6. septembra, polfinalna obračuna 8. septembra, tekma za tretje mesto in veliki finale pa 10. septembra.

RAZPORED VSEH TEKEM NA SVETOVNEM PRVENSTVU 2023
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se