Nazaj

Reprezentanca fantov U14 začela priprave na Slovenia Ball 2019

12
avg.
2019
  • U14 Slovenia Ball

Postojna - Košarkarji do 14 let so v soboto začeli s pripravami na tradicionalni mednarodni turnir Slovenia Ball, ki se bo za fante odvijal med 22. in 25. avgustom.


Reprezentanca fantov U14 je v soboto in nedeljo opravila prvi cikel priprav za tradicionalni, že 15. turnir Slovenia Ball. Turnirja se bo udeležilo 10 ekip, poleg Slovenije bodo v Slovenj Gradcu tekmovali košarkarji iz Bolgarije, Madžarske, Izraela, Hrvaške, Italije, Črne gore, Severne Makedonije, Poljske in Ukrajine. 

VABLJENI IGRALCI IN STROKOVNI ŠTAB

FOTOGALERIJA

SLOVENIA BALL 2019 - FANTJE
RAZPORED TEKEM
Termin: 22. - 25. avgust
Lokacija: Slovenj Gradec

Slovenia Ball je eden največjih in najbolj priznanih mednarodnih turnirjev v kategoriji fantov/deklet U14 v Evropi. Od leta 2004 je na turnirju v Sloveniji sodelovalo več kot 18 držav. Sam slogan "Prvi mednarodni korak k bodočim košarkarskim zvezdam" pravi, da je Slovenia Ball za večino igralcev prva mednarodna izkušnja in tako velik korak, da postanejo bodoči košarkarski zvezdniki, kot so Alex Abrines, Dario Šarić, Ante Žižić, Klemen Prepelič, Santi Yusta in številni drugi, ki so na turnirju doživeli prve mednarodne izkušnje.

Več informacij o turnirju, tako za fante kot za dekleta, lahko najdete v povezavi TUKAJ.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se