Nazaj

Reprezentanca deklet U14 začela priprave na Slovenia Ball 2019

08
avg.
2019
  • U14 Slovenia Ball

Postojna - Košarkarice do 14 let so začele s pripravami na tradicionalni mednarodni turnir Slovenia Ball, ki se bo za dekleta odvijal med 15. in 18. avgustom.


Reprezentanca deklet U14 se te dni mudi v Postojni, kjer se dekleta pripravljajo na tradicionalni, že 15. turnir Slovenia Ball. Turnirja se bo udeležilo 10 ekip, poleg Slovenije bodo v Slovenj Gradcu tekmovale košarkarice iz Bosne in Hercegovine, Izraela, Bolgarije, Hrvaške, Madžarske, Latvije, Severne Makedonije, Poljske in Ukrajine. 

VABLJENE IGRALKE IN STROKOVNI ŠTAB

FOTOGALERIJA 
 

 

SLOVENIA BALL 2019 - DEKLETA
RAZPORED TEKEM
Termin: 15. - 18. avgust
Lokacija: Slovenj Gradec


Slovenia Ball je eden največjih in najbolj priznanih mednarodnih turnirjev v kategoriji fantov/deklet U14 v Evropi. Od leta 2004 je na turnirju v Sloveniji sodelovalo več kot 18 držav. Sam slogan "Prvi mednarodni korak k bodočim košarkarskim zvezdam" pravi, da je Slovenia Ball za večino igralcev prva mednarodna izkušnja in tako velik korak, da postanejo bodoči košarkarski zvezdniki, kot so Alex Abrines, Dario Šarić, Ante Žižić, Klemen Prepelič, Santi Yusta in številni drugi, ki so na turnirju doživeli prve mednarodne izkušnje. 

Več informacij o turnirju, tako za fante kot za dekleta, lahko najdete v povezavi TUKAJ

 

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se