Nazaj

Prvi turnir pokalnega tekmovanja v košarki 3x3 za člane

08
mar.
2022
  • Košarka 3x3

Ljubljana - V ponedeljek, 7. marca, je bil v športni dvorani Baza v Ljubljani na sporedu prvi izmed petih turnirjev pokalnega tekmovanja v košarki 3x3 za člane. Zmage so se na koncu veselili igralce Ljubljane East U23, ki so bili v finalu boljši od ekipe Nomago.

Potem, ko lansko leto zaradi situacije s koronavirusom Zimska liga v košarki 3x3 ni bila izvedena, se prenovljeno pokalno tekmovanje v košarki 3x3 letos spet odvija. Zanimive tekme v skupinskem delu tekmovanja so napovedale precej izenačene izločilne dvoboje.

Na uvodnem turnirju so največ znanja pokazali igralci Ljubljane East U23 (Jure Ličen, Samo Gaberšek, Erik Groznik, David Zajc), ki so v finalu z 21:17 premagali Nomago (Matic Hudobivnik, Mark Hudobivnik, Tim Vrbančič, Jakob Jesih). Tretje mesto je osvojila ekipa Ljubljana East (Stojan Đekanović, Milan Kovačević, Edis Mahmutović, Žan Gorišek). Naslednji turnir bo na sporedu 21. marca, prav tako v športni dvorani Baza v Ljubljani.

FINALE:
Ljubljana East U23 - Nomago 21:17


Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se