Nazaj

Pročelje stavbe KZS krasi nova tabla evropskih prvakov

22
dec.
2017
  • Novice

Ljubljana - Ob zgodovinskem uspehu slovenske košarke so podjetja Elan, Reflex in Unior pripravila posebna darila, ki bodo ovekovečila naslov evropskih prvakov.

Podjetje Elan je v znak zmage slovenske moške članske reprezentance na EP kot darilo preko svojega partnerja Reflex Košarkarski zvezi Slovenije izdelal košarkarsko tablo s košem, ki bo odslej krasila vhod v stavbo KZS.

Posebno darilo je Košarkarski zvezi Slovenije podarilo tudi podjetje Unior, ki je ob zgodovinskem uspehu članske reprezentance pripravilo poseben zlati ključ številka 24, s katerim se je tabla pritrdila na pročelje stavbe.

Prvi koš sta dosegla člana zlate članske reprezentance Edo Murić in sedanji selektor Rado Trifunović.

Košarkarske zveza Slovenije se za posebna darila zahvaljuje vsem trem podjetjem.

Rado Trifunović, selektor slovenske moške članske reprezentance:
"Rad bi se zahvalil podjetju Elan v sodelovanju s podjetjem Reflex za čudovito darilo Košarkarski zvezi Slovenije ob naši zmagi na evropskem prvenstvu 2017. Moja vsakdanja pot v službo bo sedaj bolj pestra in bo ob pogledu na prvake delovala še bolj motivacijsko."

Edo Murić, slovenski reprezentant:
"Pogled na novo tablo na vhodu v Košarkarsko zvezo Slovenije mi pričara nazaj najbolj krasne spomine na osvojitev naslova evropskega prvaka. To je nekaj, kar bo zavedno ostalo zapisano z zlatimi črkami v slovensko zgodovino športa in ponosen sem, da sem bil del te ekipe."

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se