Nazaj

Odlično obiskane košarkarske počitnice

04
mar.
2019
  • Novice

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije je tudi med letošnjimi zimskimi počitnicami v sodelovanju z lokalnimi organizatorji počitniškega varstva pripravila pravo košarkarsko zabavo. Lipko in animatorji Igrive košarke so se tako v preteklih dveh tednih potepali po Sloveniji in se zabavali skupaj z najmlajšimi šolarji in vrtčevskimi otroki.
Avtor: KZS/GB

Organizirane košarkarske aktivnosti med počitnicami so sedaj postale že tradicionalne, njihov namen pa je promocija košarke med osnovnošolci in osnovnošolkami, ki se s košarko še ne ukvarjajo.

Ekipa animatorjev in trenerjev Igrive košarke je skupaj z nepogrešljivo in priljubljeno maskoto Lipko obiskala šolarje in vrtčevske otroke v nekaj slovenskih krajih, kjer je počitniško varstvo organizirano. Mladi udeleženci počitniškega varstva so skozi igro in zabavo spoznali vse čare košarkarske igre, prav vse pa je čakalo tudi manjše presenečenje.

Zimske košarkarske počitnice so za letos sicer končane, Lipko in ekipa Igrive košarke pa bodo na drugih dogodkih še naprej zabavali nadobudne košarkarje in košarkarice.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se