Nazaj

OKS podelil priznanja slovenskim košarkarjem in košarkaricam

08
sep.
2018
  • Reprezentance

Ljubljana - Olimpijski komite Slovenije je v četrtek predal nagrade za uspehe v letu 2017. Med prejemniki so bili moška članska 3x3 reprezentanca, reprezentanca v košarki 3x3 do 18 let, Annamaria Prezelj in Maša Verčič ter koordinator košarke 3x3 Matic Vidic.
Avtor: KZS/Lenart

Članska reprezentanca v košarki 3x3 je ob drugem mestu na evropskem prvenstvu 2017 prejela malo statuo. Prejemniki omenjenega priznanja so Adin Kavgić, Gašper Ovnik, Anže Srebovt in Simon Finžgar.

Srebrni znak OKS je prejela slovenska reprezentanca fantov do 18 let v košarki 3x3. Rok Vidrih, Samo Gaberšek, Jan Gršič in Matej Sušec so se iz kitajskega Čengduja vrnili z bronastimi medaljami okoli vratu.

Enako priznanje kot reprezentanca MU18 v košarki 3x3 sta prejeli tudi Maša Verčič in Annamaria Prezelj, ki sta z reprezentanco deklet do 20 let osvojili drugo mesto na evropskem prvenstvu v Matosinhosu.

Med nagrajenci je bil tudi Matic Vidic, ki na košarkarski zvezi skrbi za potek in razvoj košarke 3x3. Vidic je prejel srebrno priznanje.

Podelitev je potekala v četrtek, 6. septembra, v dvorani Stožice.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se