Nazaj

Nagradni natečaj ob Prazniku slovenske košarke

08
sep.
2018
  • Novice

Ljubljana - Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je v zlatem septembru leta 2017 spisala novo poglavje velikih uspehov slovenskega športa in slovensko košarko veličastnega 17. septembra postavila na sam vrh Evrope. Naša želja je, da skupaj z vrtci in osnovnimi šolami v Sloveniji poskrbimo, da se bo vsakega 17. septembra govorilo, slišalo, videlo in igralo košarko.
Avtor: KZS/Lenart

OBRAZEC ZA SODELOVANJE

Spomini na nepozabno košarkarsko poletje in fantastične igre Gorana Dragića, Luke Dončića, Klemna Prepeliča, Gašperja Vidmarja ter ostalih varovancev Igorja Kokoškova so še kako živi. Slovenija je dihala kot eno, med Slovenci je zavlada kolektivna evforija, navijači so se množično odpravili v Carigrad ter se skupaj z reprezentanti veselili enega izmed največjih uspehov slovenskega športa.

Tako je prav, da se zlatega septembra 2017 in še posebej čarobnega 17.9. spomnimo vsako leto, zato so na Košarkarski zveza Slovenije omenjeni dan poimenovali PRAZNIK SLOVENSKE KOŠARKE.

NAJ VSI VEDO, DA JE 17.9. PRAZNIK SLOVENSKE KOŠARKE IN BODIMO VSI SKUPAJ PONOSNI NA SLOVENSKO KOŠARKO.

V ta namen smo na Košarkarski zvezi Slovenije pripravili nagradni natečaj za osnovne šole in vrtce, da bi lahko 17. september ustrezno zaznamovali, vrhunec letošnjega košarkarskega dogajanja pa bo kvalifikacijska tekma za uvrstitev na SP med Slovenijo in Turčijo, ki se bo v dvorani Stožice začela ob 20. uri.

PRAVILA NAGRADNEGA NATEČAJA

1. Splošne določbe
Organizator nagradnega natečaja “Praznik slovenske košarke” (v nadaljevanju nagradni natečaj) je Košarkarska zveza Slovenije, Leskoškova 12, 1000 Ljubljana, Slovenija. Nagradni natečaj poteka od 5. do 28. septembra 2018, nagrajenci pa bodo znani v ponedeljek, 12. oktobra 2018, in bodo objavljeni na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije (www.kzs.si).

2. Potek nagradnega natečaja in pogoji sodelovanja
V nagradnem natečajo lahko sodelujejo vsi vrtci ter vse osnovne šole s sedežem v Republiki Sloveniji. Za sodelovanje posameznega razreda oziroma vrtčevske skupine v nagradni igri je potrebno pripraviti izdelke na temo praznika slovenske košarke:
a.) likovni izdelki (risbice, kolaži, slike,…),
b.) izdelki iz različnih materialov (les, seno, volna, glina,…),
c.) pekovski izdelki in slaščice,
d.) posnetki pevskega nastopa,
e.) literarna dela (spisi, pesmi, uganke,…),
f.) lastne domislice.

Izdelek, fotografijo oziroma videoposnetek izdelka je potrebno pred iztekom nagradne igre poslati ali osebno dostaviti na sedež Košarkarske zveze Slovenije, Leskoškova 12, 1000 Ljubljana oziroma posredovati po elektronski pošti na naslov kzs@kzs.si.

Med vsemi prejetimi izdelki bo tričlanska komisija KZS izbrala 5 nagrajencev, ki bodo prejeli spodaj zapisane nagrade. Za sodelovanje v nagradnem natečaju je potrebno obvezno pripisati naslednje podatke (ime, priimek in kontakt mentorja, naziv razreda oziroma skupine, naslov izobraževalne ustanove, pošta, kraj). S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da mentor sprejema splošne pogoje sodelovanja v nagradni igri.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev nagradne igre ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na www.kzs.si. V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni na KZS ter njihovi ožji družinski člani.

3. Nagrade
1. nagrada: Ogled kvalifikacijske tekme moških članskih reprezentanc za  uvrstitev na svetovno prvenstvo med Slovenijo in Latvijo (2. december 2018) za celoten razred oziroma vrtčevsko skupino s prevozom v spremstvu Lipka.
2. nagrada: Obisk Lipka, Igrive košarke ter pokala evropskih prvakov na osnovni šoli oziroma vrtcu nagrajene skupine.
3. nagrada: Podpisan dres slovenske košarkarske reprezentance.
4. nagrada: Komplet košarkarskih žog.
5. nagrada: Komplet izdelkov IFB.

Najbolj izvirni izdelki bodo razstavljeni oziroma prikazani.

4. Izplačilo nagrade v gotovini
Nagrade ni mogoče zamenjati, izplačati v gotovini ali jo prenesti na tretjo osebo.

5. Obvestilo in dostava nagrad
Dobitniki nagrad bodo le te dobili na naslov izobraževalne ustanove, zapisan v obrazcu za sodelovanje.

6. Odgovornost
Organizator ne nosi nobene odgovornosti, niti ne sodeluje v sporih okrog lastništva izžrebanih nagrad. Vsi spori, povezani s pravicami okrog lastništva izžrebanih nagrad, ne bodo imeli nobenega vpliva na pravilo, da organizator dodeli nagrado tisti osebi, ki je bila izžrebana.

7. Pravila nagradne igre
Sodelujoči v nagradnem natečaju so s pravili seznanjeni in se zavezujejo, da se bodo ravnali v skladu s pravili nagradnega natečaja. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se