Nazaj

Med štirimi stenami s štirimi vrhunskimi slovenskimi športniki

01
maj
2020
  • Novice

Ljubljana –  To nedeljo bo ob 20.15 na sporedu že četrta spletna oddaja Šport med štirimi stenami, ki jo Zavarovalnica Generali pripravlja skupaj z glavnimi sponzoriranci – Olimpijskim komitejem Slovenije, Smučarsko zvezo Slovenije, Košarkarsko zvezo Slovenije in Rokometno zvezo Slovenije. V zelo dinamični debati štirih izjemnih športnikov ne bo manjkalo humorja, dobre volje in domiselnih idej.

Gostje tokratne oddaje bodo alpska smučarka Ilka Štuhec, igralec rokometne reprezentance Jure Dolenec, slovenska jadralka in olimpijka Tina Mrak in kapetan košarkarske repretentance Edo Murić.



Štirje vrhunski slovenski športniki bodo razpravljali o tem, kako so se soočili z nastalo situacijo, na kakšen način so nanje vplivali vsi spremenjeni ali nedoločeni termini sezon in največjih športnih tekmovanj, kaj so v teh za vse nenavadnih časih sklenili, kako je biti kot profesionalni športnik toliko časa brez smuči, jadrnice, žoge ter, ali je morda napočil čas, da Slovenija dobi ministrstvo za šport.

Novo zanimivo oddajo Šport med štirimi stenami, v nedeljo, 3. maja, ob 20.15 lahko spremljate na Facebook strani Zavarovalnice Generali in sodelujočih športnih organizacij, torej tudi na Facebook strani Košarkarske zveze Slovenije.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se