Nazaj

Košarka 3x3: Do prvih mest Ilirijanke Jr. in Concrete Built

17
avg.
2019
  • Košarka 3x3

Ljubljana - Danes smo v sklopu finalnega turnirja državnega prvenstva dobili državna prvaka v kategoriji deklet U17 in rekreativcev.  


S tekmovanjem so začele košarkarice do 17 let, ki so v zgodnjih jutranjih urah napovedale zanimivo nadaljevanje košarkarskega spektakla. V skupinskem delu tekmovanja Ilirijanke Jr. niso izgubile tekme, odlične predstave so prikazale tudi ostale ekipe. Na tekmi za tretje mesto smo spremljali prijateljski derbi med košarkaricam ŽKD Ježice modre in ŽKD Ježice bele. Z rezultatom 9:1 so zmagale modre. V velikem finalu sta se tako pomerili ekipi Šitek in Ilirijanke Jr. Slednje so zmagale z rezultatom 5:12. 

(2. mesto - Šitek)



(3. mesto - ŽKD Ježica modre)



REKREATIVCI
 
V kategoriji rekreativcev so prav tako nastopile štiri ekipe, ki so si finale priborile skozi kvalifikacijske turnirje. Košarkarji ekipe Concrete Built so skupinski del opravili z odliko in se brez praske uvrstili v finale. Za tretje mesto sta se pomerili ekipi Underdogs in Bullsi Dravlje, slavili so košarkarji ekipe Underdogs (5:9). V finalu sta se tako pomerili ekipi Concrete Built in U.T.D.M., kjer so po košu ob zvoku sirene do naslova prvaka prišli košarkarji ekipe Concrete Built (9:11). 

(1. mesto - Concrete Built)



(2. mesto - U.T.D.M.)



(3. mesto - Underdogs)


 
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se