Nazaj

KZS skupaj s platformo Lympo ustvarja zbirko digitalnih športnih kartic

10
mar.
2022
  • Reprezentance

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije in Lympo, ekosistem športnih nezamenljivih žetonov (NFT) ter hčerinska družba Animoca Brands sta vstopila v partnerstvo, preko katerega bo izdana zbirka digitalnih kartic NFT, ki prikazuje slovensko moško člansko košarkarsko reprezentanco. Digitalne kartice bodo na voljo za kovanje in zbiranje na platformi Lympo NFT Minting.

Slovenska moška članska košarkarska reprezentanca je v svoji bogati zgodovini izkazovala svojo odločnost ter strast do igre in je tako v letu 2017 postala evropski prvak, na poletnih olimpijskih igrah 2020 v Tokiu pa zasedla odlično četrto mesto.

V počastitev slovenske moške članske košarkarske reprezentance in vseh njenih dosežkov bo Lympo na temo #mojtim izdelal digitalne zbirateljske športne karte. Izšla bo več kot ena zbirka, začenši s kompletom digitalnih športnih zbirateljskih predmetov, posvečenim naboru evropskih prvakov iz leta 2017. Kartice bodo tako krasili kapetan Goran Dragić, Anthony Randolph, Matic Rebec, Aleksej Nikolić, Klemen Prepelič, Edo Murić, Jaka Blažič, Gašper Vidmar, Saša Zagorac, Žiga Dimec, Vlatko Čančar, in Luka Dončić. Te kartice NFT bodo vsebovale štiri do pet igralcev na posamezno karto, kar bo ljubiteljem košarke omogočilo, da izberejo svoje najljubše postavitve. Zbirateljski predmeti se bodo lahko uporabljali tudi v različnih blockchain igrah in bodo uporabljeni v ekosistemu Lympo NFT. Poleg tega bo ekipa vključena v platformo Lympo Star Token, kar pomeni, da bodo imetniki teh žetonov lahko sodelovali pri različnih ekipnih odločitvah.

Matej Erjavec, predsednik KZS, je ob tem povedal: "Veselim se sodelovanja na področju osvetlitve slovenskih košarkarskih talentov ter da smo se pridružili družini vrhunskih športnikov Lympo, saj bomo s tem prenesli zapuščino naše izjemne ekipe v digitalni prostor." Direktorica Lympa, Ada Jonuse, je hkrati dodala: "V Lympu se trudimo zastopati čim več vrhunskih športnikov. Zato smo neizmerno ponosni, da sodelujemo s Košarkarsko zvezo Slovenije in moško člansko reprezentanco. Ti fantje si prizadevajo za vrhunskost in se ne ustavijo, dokler ne dosežejo uspeha. Veselimo se sodelovanja in rasti. S pridružitvijo Lympo Start Token Platform in naši platformi NFT Minting bo ekipa odprla dodatne načine za dosego svojih navijačev in interakcijo še na bolj osebni ravni."

O Lympu: Lympo, hčerinsko podjetje Animoca Brands, gradi športni NFT ekosistem, ki temelji na svetovno znanih športnikih in športnih klubih. Ekosistem Lympo vključuje športne zvezde, klube in športne like po meri, ki so jih ustvarili različni umetniki in športni vplivneži. Uporabniki lahko kujejo NFT z uporabo LMT in partnerskih žetonov. Več informacij o tem je na voljo na www.lympo.com, lahko pa prejemajte posodobitve na Twitterju ali Telegramu (https://t.me/lympo).
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se