Nazaj

HUD BASKET sezono Državcev 3. junija začenja v Kopru, prijave ekip že možne

04
maj
2023
  • Košarka 3x3

Ljubljana - To poletje nas čaka jubilejna, že 20. sezona državnega prvenstva v košarki 3x3, ki velja za uradno najstarejše državno prvenstvo v tej panogi na svetu. Tudi letos se bodo HUD BASKET turnirji odvijali na treh ravneh (Lokalc, Regionalc in Državc). Serija turnirjev Državc se bo začela 3. junija na Obali. Poleg Kopra bo HUD BASKET s turnirji na najvišji ravni gostoval še v Rimskih Toplicah, Velenju in na Vrhniki. Veliki finalni spektakel najboljših ekip bo na sporedu 4. in 5. avgusta v Ljubljani. Regionalci v Litiji, Ljubljani, Slovenskih Konjicah in Rovtah.

Poletna sezona HUD BASKET turnirjev serije Državc se bo 3. junija začela v Kopru (Ukmarjev trg), teden dni kasneje (10. junija) bo Državc na sporedu v Rimskih Toplicah (pred hotelom Aqua Roma), 17. junija bo turnir gostila Vrhnika (športni park) in 15. julija Velenje (Vista park). Veliki finalni spektakel najboljših ekip bo 4. in 5. avgusta na ljubljanskem Konresnem trgu. Prijave na turnirje so že odprte.

Prav tako pa so znani termini štirih turnirjev serije Regionalc. Le ti bodo 20. maja v Litiji, 27. maja na Galjevici v Ljubljani, 30. junija v Slovenskih Konjicah in 1. julija v Rovtah.

REGISTRIRAJ SVOJO EKIPO IN SE PRIJAVI NA HUD BASKET

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se