Nazaj

Drugi turnir pokalnega tekmovanja v košarki 3x3 za člane

21
mar.
2022
  • Košarka 3x3

Ljubljana - V ponedeljek, 21. marca, je bil v športni dvorani Baza v Ljubljani na sporedu drugi izmed petih turnirjev pokalnega tekmovanja v košarki 3x3 za člane. Zmage so se na koncu veselili igralce Ljubljane East, ki so v finalu premagali svoje mlajše kolege, ekipo Ljubljana East U23.

Potem, ko se je v ponedeljek, 7. marca, po enoletnem premoru, zaradi situacije s koronavirusom, v dvorane vrnilo prenovljeno pokalno tekmovanje v košarki 3x3, je bil po 21. marec datum igranja drugega turnirja. Nekaj novih ekip je, poleg že znanih obrazov, napovedalo precej zanimive in izenačene izločilne dvoboje.

Na uvodnem turnirju so največ znanja pokazali igralci Ljubljane East (Stojan Đekanović, Milan Kovačević, Jan Gršič), ki so v finalu z 21:19 premagali zmagovalce prvega turnirja, ekipo Ljubljane East U23 (Jure Ličen, Samo Gaberšek, Jakob Strel, Adrian Hirschmann). Tretje mesto je osvojila ekipa Nomago (Tim Vrbančič, Jakob Jesih, Matic Hudobivnik, Mark Hudobivnik), pravo presenečenje pa je, z uvrstitvijo v polfinale, pripravila ekipa Kolezija (Milovan Radmanović, Andres Moreno, Marko Sever, Filip Krabos). Naslednji turnir bo na sporedu 4. aprila, prav tako v športni dvorani Baza v Ljubljani.

FINALE:
Ljubljana East - Ljubljana East U23 21:19

SKUPNA LESTVICA PO 2. TURNIRJU
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se