Nazaj

Četrti turnir pokalnega tekmovanja v košarki 3x3 za člane

19
apr.
2022
  • Košarka 3x3

Ljubljana - V ponedeljek, 18. aprila, je bil v športni dvorani Baza v Ljubljani na sporedu četrti izmed petih turnirjev pokalnega tekmovanja v košarki 3x3 za člane. Zmage so se na koncu veselili igralce Nomago, ki so v finalu premagali ekipo Ljubljana East U23.

Potem, ko že od 7. marca dalje poteka prenovljeno pokalno tekmovanje v košarki 3x3, je bil 18. april datum igranja četrtih turnirja. Nekaj novih ekip je, poleg že znanih obrazov, napovedalo precej zanimive in izenačene izločilne dvoboje.

Na zadnjem turnirju so največ znanja pokazali igralci ekipe Nomago (Tim Vrbančič, Jakob Jesih, Matic Hudobivnik, Mark Hudobivnik) ki so v finalu z 22:15 premagali ekipo Ljubljane East U23 (Jure Ličen, Erik Groznik, Jakob Strel, Adrian Hirschmann) ter se tako veselili druge zaporedne turnirske zmage. Tretje mesto je osvojila ekipa Ljubljana East (Edis Mahmutović, Gašper Jordan Rojko, Milan Kovačević, Jan Gršič), pravo presenečenje pa je, z uvrstitvijo v polfinale, pripravila ekipa Moste (Petar Aleksić, Janez Hudohmet, Nermin Toromanović, Edin Šljivar). Finalni turnir bo na sporedu 9. maja, prav tako v športni dvorani Baza v Ljubljani.

FINALE:
Nomago - Ljubljana East U23 22:15

SKUPNA LESTVICA PO 4. TURNIRJU
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se