Nazaj

Znani pari 4. kroga Pokala Spar

27
okt.
2022
  • Pokal Spar

Ljubljana – V polnem tekmovalnem zamahu je tudi letošnja sezona pokalnega tekmovanja. V sredo po praznikih bomo dobili še zadnje tri zmagovalce tretjega kroga Pokala Spar, že pa so znani pari četrtega kroga. Tekme so predvidene med 16. in 23. novembrom.

V četrtem krogu Pokala Spar se bodo pomerili AKK Branik in Litija, Calcit Basketball in Zlatorog, Hrastnik in Terme Olimia Podčetrtek, Šentjur in Konjice/Rogaška, Hidria in VBO Ljubljana/Ilirija, Gorica in Troti, Koper in Triglav/Logatec ter Slovan in LTH Castings. Prve tekme so predvidoma na sporedu 16., povratne pa 21., 22. in 23. novembra.

RAZPORED 4. KROGA POKALA SPAR

Osem zmagovalcev se bo uvrstilo v peti krog, ki je predviden 29. novembra in 13. decembra. Žreb parov bo 23. novembra. Zmagovalci petega kroga se bodo uvrstili v četrtfinale, kjer se jim bodo pridružili še Cedevita Olimpija, Krka, Helios Suns in Šenčur Gorenjska gradbena družba.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se