Nazaj

Začetek FIBA mednarodnega tabora za dekleta

12
jul.
2019
  • Tabor KZS

Ljubljana - Postojna je ta teden ponovno košarkarsko obarvana. Tokrat so se zbrala dekleta iz celotne Evrope, ki pod vodstvom najboljših trenerk razvijajo svoje košarkarske veščine.

V četrtek, 11. julija so se pred dijaškim domom Srednje gozdarske in lesarske šole Postojna zbrale košarkarice, trenerke in sodnice iz celotne Evrope. V naslednjih štirih dneh jih čaka zanimiv razpored aktivnosti, ki jih bo še bolj pripravil na naslednjo sezono.



Košarkarice bodo aktivne dvakrat na dan, saj jih čaka dopoldanski trening, popoldne pa medsebojne tekme. V času počitka pa so organizirane različne delavnice in trenerske klinike.

Mednarodni tabor za dekleta se bo zaključil v nedeljo, 14. julija, kjer se bodo košarkarice pomerile v finalnih obračunih, igralke bodo dobile tudi povratne informacije o preteklem tednu in njihovem napredku, vse skupaj pa se bo zaključilo z večernim druženjem vseh zbranih.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se