Nazaj

Vujačić in Kralj do konca sezone v Šenčur GGD

27
feb.
2019
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Petrol Olimpija drugi del državnega prvenstva začenja brez mladih košarkarjev Petra Vujačića in Davida Kralja, ki bosta do konca sezone 2018/19 nosila dres Šenčur Gorenjske gradbene družbe.
Avtor in foto: Petrol Olimpija

Petar Vujačić, ki je 19. januarja dopolnil 19 let, in David Kralj, ki je 25. januarja praznoval 20. rojstni dan, bosta do konca tekmovalne sezone 2018/2019 izkušnje pridobivala v dresu Šenčur Gorenjske gradbene družbe. Gorenjski prvoligaš bo v drugem delu državnega prvenstva nastopal v Ligi Nova KBM za obstanek. Po zaključku sezone se bosta oba košarkarja vrnila v Petrol Olimpijo.

Petar Vujačić je v prvem delu državnega prvenstva zaigral na 12 tekmah, v povprečju pa v malo več kot 14 minutah na tekmo dosegal 4,3 točke in 1,2 podaji. Svojo najboljšo predstavo je prikazal 12. januarja proti Sixt Primorski, ko je v svojo statistiko vpisal 15 točk in dve podaji. David Kralj je, odkar se je januarja pridružil Petrol Olimpiji, zaigral na dveh tekmah državnega prvenstva, svoji edini točki pa dosegel 4. februarja proti Zlatorogu.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se