Nazaj

V ponedeljek potekal trening NP za fante U16

28
mar.
2018
  • Fantje U16

Ljubljana - V dvorani Gimnazije Šentvid je v ponedeljek potekal trening kandidatov za reprezentanco MU16. Nacionalni program poteka od lanskega novembra, zaključil pa se bo ob koncu meseca maja.

Namen treningov in celotnega Nacionalnega programa je povezava klubske in reprezentančne sezone, hkrati pa služi kot pregledni reprezentančni trening. Klubska sezona se zaključi v mesecu aprilu, pred košarkarji pa je potem izjemno pomembno obdobje, v katerem imajo veliko časa za napredek.

Na treningu, ki sta ga vodila Dejan Gašparin in Jernej Valentinčič, je bilo največ poudarka na individualnem delu z igralci, predvsem na elementih, ki jih košarkarji še ne obvladajo in so značilni za vsak igralni položaj.

V drugi polovici treninga so košarkarji vadili pod vodstvom Anžeta Zdolška in Slavka Vujina. Poleg vadbe sta trenerja pripravila izobraževanje na podorčju telesne priprave in oblikovala individualni karton igralcev.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se