Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj

16
dec.
2019
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - V tekočem tednu (16.12. - 22.12.) bosta v 1. SKL za moške na sporedu dva derbija. V Rogaški Slatini se bodo košarkarji Rogaške pomerili s Helios Sunsi, v Hruševcu pa Šentjurčani gostijo košarkarje Gorenjske gradbene družbe Šenčur. V 1. SKL za ženske se v petek obeta derbi med Jasmin sport Ledito in Grosupljem. V 2. SKL bo v tem koledarskem letu odigranih še šest tekem, v 3. SKL pa sta na sporedu le še dve. Ekipe, ki nastopajo v 4. SKL, so s tekmami že zaključile in bodo s tekmovanjem nadaljevale 10. januarja. V pokalu Spar pa bo v torek, 17. decembra, odigrana še zadnja tekma petega kroga, Šentjur se bo doma pomeril s Terme Olimia Podčetrtkom.

1. SKL ZA MOŠKE

V torek, 17. decembra, se bodo košarkarji Hopsov v vnaprej odigrani tekmi trinajstega kola pomerili z aktualnimi državnimi prvaki. Hopsi so v seriji štirih zaporednih porazov, na drugi strani pa vodilni Koprčani v letošnji sezoni državnega prvenstva še niso izgubili. V soboto, 21. decembra, bodo odigrane tri tekme dvanajstega kola, derbi pa se obeta v Rogaški, kjer se bodo Slatničani pomerili s Helios Sunsi. Prvi medsebojni obračun so v Domžalah dobili košarkarji Heliosa, v regionalni ligi pa so jim Slatničani zadali visok poraz. Šentjurčani se bodo pred domačimi gledalci pomerili z Gorenjsko gradbeno družbo Šenčur, obe ekipi pa imata v zadnjih petih tekmah enak izkupiček zmag in porazov (2 zmagi, 3 poraze). Košarkarji Terme Olimia Podčetrtka bodo po kolu premora doma gostili Hopse. V nedeljo pa se bosta v zadnji tekmi letošnjega koledarskega leta pomerili ekipi Zlatoroga in Krke.


13. kolo
Torek, 17. december, ob 19.00
HOPSI POLZELA : KOPER PRIMORSKA (STATISTIKA)

12. kolo
Sobota, 21. december, ob 19.00
ROGAŠKA : HELIOS SUNS (STATISTIKA)

ŠENTJUR : GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR (STATISTIKA)

TERME OLIMIA PODČETRTEK : HOPSI POLZELA (STATISTIKA)

Nedelja, 22. december, ob 17.00
ZLATOROG LAŠKO : KRKA (STATISTIKA)

LESTVICA 1. SKL ZA MOŠKE

1. SKL ZA ŽENSKE

V državnem prvenstvu za ženske bodo v štirinajstem kolu na sporedu vse štiri tekme. V četrtek, 19. decembra, se bodo košarkarice Akson Ilirije postavile po robu Domžalčankam, dan kasneje pa košarkarice Jasmin sport Ledite v derbiju kola doma gostijo Grosupeljčanke. V soboto, 21. decembra, se bosta v lokalnem obračunu pomerili ekipi Cinkarne Celje in Pro-Bit Konjic, Ježičanke pa doma pričakujejo Mariborčanke.


14. kolo
Četrtek, 19. december, ob 20.30

AKSON ILIRIJA : DOMŽALE (STATISTIKA)

Petek, 20. december, od 20.00
JASMIN SPORT LEDITA : GROSUPLJE (STATISTIKA)


Sobota, 21. december, ob 17.00
CINKARNA CELJE : PRO-BIT KONJICE (STATISTIKA)

JEŽICA : MARIBOR (STATISTIKA)

LESTVICA 1. SKL ZA ŽENSKE

2. SKL ZA MOŠKE

V 2. SKL bo v naslednjih dneh na sporedu šest tekem. V tekmi devetega kola se bosta v torek, 17. decembra, pomerili ekipi Ilirije in Brinox Medvod. V soboto, 21. decembra, so na sporedu štiri tekme, derbi kola pa se obeta v Kranju med Triglavom in Parklji. V zadnji tekmi v tem koledarskem letu se bosta v nedeljo pomerili ekipi Ilirije in LTH Castingsa.


9. kolo
Torek, 17. december, ob 20.00

ILIRIJA : BRINOX MEDVODE (STATISTIKA)

Sobota, 21. december, ob 18.00
ECE TRIGLAV : PARKLJI (STATISTIKA)

TROTI : HRASTNIK (STATISTIKA)

Ob 19.00
MESARIJA PRUNK SEŽANA : BRINOX MEDVODE (STATISTIKA)

CELJE : PVC NAGODE POSTOJNA (STATISTIKA)

Nedelja, 22. december, ob 17.30
ILIRIJA : LTH CASTINGS (STATISTIKA)

LESTVICA 2. SKL ZA MOŠKE

3. SKL ZA MOŠKE

V torek, 17. decembra, in sredo, 18. decembra, bosta v 3. SKL odigrani še zadnji tekmi letošnjega koledarskega leta. V tekmi osmega kola se bodo košarkarji Konjic pomerili z Jančami, dan kasneje pa je na sporedu še obračun med Kolpo Črnomelj in Cedevito Olimpijo mladi.

Torek, 17. december, ob 19.00
KONJICE : JANČE LJUBLJANA (STATISTIKA)

Sreda, 18. december, ob 20.00
KOLPA ČRNOMELJ : CEDEVITA OLIMPIJA MLADI (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICE

POKAL SPAR

V torek, 17. decembra, se obeta še zadnja tekma petega kroga. V povratni tekmi se bosta pomerili ekipi Šentjurja in Terme Olimia Podčetrtka. Šentjurčani so na prvi tekmi zmagali z rezultatom 83:74. V četrtfinale so se uvrstili košarkarji GGD Šenčur in Hopsov.

Torek, 10. december, ob 18.00
TERME OLIMIA PODČETRTEK : ŠENTJUR (STATISTIKA) 74:83*
*rezultat prve medsebojne tekme

RAZPORED TEKEM IN REZULTATI

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se