Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj KZS

09
nov.
2020
  • Liga Nova KBM
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana – Košarkarji in košarkarice kar uspešno kljubujejo situaciji s koronavirusom, zato bo tudi prihajajoči teden košarkarsko kar pester v 1. SKL in, kljub reprezentančnemu premoru, tudi v 1.SKL za ženske. Košarkarji bodo v večini igrali 8. kolo v 1. SKL, prav tako bo danes odigrana tudi tekma 7. kola, v soboto, 14. novembra, pa tudi zaostala tekma 6. kola. Dekleta pa bodo v tem tednu odigrala dve tekmi in sicer tekmo 5. kola in tekmo 7. kola. V prihajajočem tednu bosta dve tekmi predvajani v televizijskem prenosu na Sportklubu.
FOTO: KK Gorenjska gradbena družba Šenčur

1. SKL ZA MOŠKE

Po odigranem nepopolnem 7. kolu, je v tekmovanju še vedno neporažena le še ekipa Krke, ki je nazadnje zmagala v Šentjurju. Ostale ekipe se borijo za zgornji del lestvice, medtem ko se z dna lestvice ekipe tudi lahko hitro dvignejo. Zanimiva srečanja se obetajo v Kranju, kjer bo ECE Triglav lovil prvo zmago v sezoni. Šentjur bo v tem tednu odigral dve tekmi, tako kot tudi Hopsi Polzela. Televizijske kamere Sportkluba bodo v tem tednu na Polzeli, kjer gostuje ekipa iz Podčetrtka in kasneje v Podčetrtku, kjer bodo gostovali igralci Šenčurja. Ostale tekme bodo vse na voljo v SPLETNIH PRENOSIH.

1. SKL, 6. kolo
Sobota, 14. november, ob 18.00
ECE TRIGLAV : ŠENTJUR (STATISTIKA

1. SKL, 7. kolo
Ponedeljek , 9. november, ob 20.00
HOPSI POLZELA : TERME OLIMIA PODČETRTEK – prenos na Sportklubu (STATISTIKA)

1. SKL, 8. kolo
Ponedeljek, 9. november, ob 18.00
KRKA : ZLATOROG LAŠKO (STATISTIKA)
Sreda, 11. november, ob 20.00
KOPER PRIMORSKA : ŠENTJUR (STATISTIKA)
Sobota, 14. november, ob 19.00
HOPSI POLZELA : ROGAŠKA (STATISTIKA)
Ponedeljek, 16. november, ob 20.00
TERME OLIMIA PODČETRTEK : GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR – prenos na Sportklubu (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA PRVEGA DELA 1.SKL

1. SKL ZA ŽENSKE

V 1.SKL za ženske bosta zaradi reprezentančnega premora (slovenska ženska članska reprezentanca igra kvalifikacije za EP 2021) odigrani le dve zaostali tekmi. Jasmin sport Ledita bo v okviru 5. kola gostila ekipo Maribora in domačinke bodo iskale svojo tretjo zmago v sezoni, isti dan pa bodo Konjičanke v sklopu 7. kola gostile favorizirane Kranjčanke, ki so v dosedanjem delu sezone izgubile le enkrat.

1. SKL ZA ŽENSKE, 5. kolo
Petek, 13. november, ob 20.15
JASMIN SPORT LEDITA : MARIBOR (STATISTIKA)

1. SKL ZA ŽENSKE, 7. kolo
Petek, 13. november, ob 17.30
PRO-BIT KONJICE : TRIGLAV (STATISTIKA)

RAZPORED IN LESTVICA PRVEGA DELA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se