Nazaj

Tedenski napovednik tekem članskih tekmovanj KZS

02
nov.
2020
  • Liga Nova KBM
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana – Kljub temu, da koronavirus kroji vsakdan športnih tekmovanj, bodo prvoligaški igralci in igralke v prihajajočem tednu igrali 7. kolo v 1. SKL ter del 7. kola, 8. kolo in del 9. kola v 1.SKL za ženske. Vse tekme 1. SKL za moške bodo kot vedno prenašane v neposrednih internetnih prenosih, v 7. kolu pa bodo televizijske kamere na Polzeli, kjer bodo domači Hopsi, 9. novembra, gostili Terme Olimia Podčetrtek.
FOTO: KK Koper Primorska

1. SKL ZA MOŠKE

Po odigranem nepopolnem 6. kolu, je v tekmovanju še vedno neporažena le še ekipa Krke, ki je nazadnje zmagala na Polzeli, počasi pa se je tudi izoblikovala lestvica, ki kaže, da 7 moštev pretendira na zgornji del lestvice. Zato so tudi tekme vse bolj pomembne za uvrstitev v ligo za prvaka v drugem delu tekmovanja. Zelo zanimiva tekma se obeta v Rogaški Slatini, kamor v goste prihaja Koper Primorska, obe ekipi pa imata identičen izkupiček zmag in porazov (3/2). Prav tako bo zanimivo v Šentjurju, kjer domačini na svojem parketu še niso izgubili, čaka pa jih močan nasprotnik, saj prihaja ekipa Krke. Omenimo še tekmo v Laškem, kamor v goste prihaja ECE Triglav, ki še lovi svojo prvo zmago v sezoni, Laško pa je štirikrat zapored izgubil, zato bosta obe ekipi za zmago morali dati vse od sebe. Televizijski prenos pa bo v 7. kolu potekal na Polzeli, kjer bo domača ekipa gostila igralce Term Olimia Podčetrtek.

1. SKL, 7. kolo

Sreda, 4. november, ob 19.00
ROGAŠKA : KOPER PRIMORSKA (STATISTIKA)
ŠENTJUR : KRKA (STATISTIKA)
Petek, 6. november, ob 19.00
HELIOS SUNS : GORENJSKA GRADBENA DRUŽBA ŠENČUR (STATISTIKA)
Sobota, 7. november, ob 16.30
ZLATOROG LAŠKO : ECE TRIGLAV (STATISTIKA)
Ponedeljek, 9. oktober, ob 20.00
HOPSI POLZELA : TERME OLIMIA PODČETRTEK – prenos na Sportklubu (STATISTIKA)

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA PRVEGA DELA 1.SKL

1. SKL ZA ŽENSKE

Po odigranem nepopolnem 7. kolu ni več neporažene ekipe v 1.SKL za ženske, saj je v zadnjem kolu Ježica nekoliko nepričakovano izgubila tekmo v Grosuplju. V prihajajočem tednu se tudi dekleta prilagajajo situaciji s koronavirusom v državi, zato igrajo tekme 7. kola, 8. kola in vnaprej tudi tekmo 9. kola. Izpostaviti velja tekmo v Domžalah, kjer Jasmin sport Ledita gosti Ježico, ter tekmo v Grosuplju, kjer bo zanimivo spremljati ali lahko domača ekipa vzame še en skalp, tokrat favoriziranim Kranjčankam ki imajo, tako kot Ježica, le en poraz v tej sezoni.

1. SKL ZA ŽENSKE, 7. kolo

Sreda, 4. november, ob 17.30
AKSON ILIRIJA : MARIBOR (STATISTIKA)

1. SKL ZA ŽENSKE, 8. kolo

Sobota, 7. november, ob 16.30
PRO-BIT KONJICE : MARIBOR (STATISTIKA)
Sobota, 7. november, ob 20.00
GROSUPLJE : TRIGLAV (STATISTIKA)
Nedelja, 8. november, ob 18.00
JASMIN SPORT LEDITA : JEŽICA (STATISTIKA)
Vnaprej odigrana tekma 8. kola
AKSON ILIRIJA : CINKARNA CELJE 51:82 (13:15, 13:22, 14:23, 11:22)
CELOTNA STATISTIKA

1. SKL ZA ŽENSKE, 9. kolo

Torek, 3. november, ob 19.00
PRO-BIT KONJICE : CINKARNA CELJE (STATISTIKA)

RAZPORED IN LESTVICA PRVEGA DELA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se