Nazaj

Sobotni finale Nova KBM prve sobne košarkarske lige v spletnem prenosu

03
apr.
2020
  • Liga Nova KBM

Ljubljana – Krstna sezona Nova KBM prve sobne košarkarske lige se bliža vrelišču. V igri za naslov prvaka so ostali le še štirje najspretnejši sobni košarkarji. Finalni izziv jih čaka že to soboto, točno ob 10. uri. Neposredni spletni prenos, s komentarjem izjemnega imitatorja znanih osebnosti Jureta Mastnaka, boste lahko spremljali na YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenije.


V lov za naslov prvaka Nova KBM prve sobne košarkarske lige se je v ponedeljek podalo več kot 100 košarkarskih navdušencev. V glavni del tekmovanja se jih je uvrstilo 64, skozi sito zabavnih sobnih košarkarskih izzivov pa so se prebili najhitrejši štirje.

@grobelseknina, @ankaslovanka, @crtlipovsek in @ozbejbolhar se bodo na košarkarski parket svoje domače sobe še zadnjič podali to soboto. Čaka jih najzahtevnejši izziv tega tedna, ki ga bodo prek Instagram profila Košarkarske zveze Slovenije (@kzs_si) spoznali ob uvodnem sodniškem metu ob 10. uri.

Finalni turnir Nova KBM prve sobne košarkarske lige pa se bo odvil v pravem soju žarometov. Najboljše štiri sobne košarkarje bo namreč moč spremljati v neposrednem spletnem prenosu na YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenije. V vlogi komentatorja bo za zabavo poskrbel izjemni imitator znanih osebnosti Jure Mastnak.

Bomo torej finale spremljali v družbi Zmaga Sagadina, Iva Milovanoviča, Mirana Ališiča, Srečka Katanca ali katerega izmed številnih ostalih Mastnakovih odličnih imitacij? Pustimo se presenetiti. Iz udobja vaše domače sobe se na YouTube kanalu Košarkarske zveze Slovenije dobimo ob 10. uri.


Vsi udeleženci finalnega turnirja bodo prejeli praktične nagrade, zmagovalec pa si bo lahko dneve po osvojitvi naslova prvaka krajšal s Sony PlayStation 4. V vitrini mu bo družbo delal pravi pokal za prvaka Nova KBM prve sobne košarkarske lige.

Ostani doma ter iz domače sobe navduši košarkarski svet.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se