Nazaj

Reprezentantke predstavljajo: #rakete tour 2023

10
maj
2023
  • Članice

Ljubljana – Slovenske košarkarice z današnjo trening tekmo proti Turčiji, ki bo po dogovoru obeh strokovnih štabov zaprta za javnost, zaključujejo uvodni cikel priprav na junijsko domače evropsko prvenstvo. #rakete se bodo že v petek znova zbrale v Zrečah, ko se bosta ekipi priključili še nosilki igre Teja Oblak in Eva Lisec. V torek in sredo Slovenke čakata prvi pravi pripravljalni tekmi. Tekmec bo Madžarska, vstopnice po enotni ceni 5 evrov pa so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

Slovenske reprezentantke bodo med pripravami na prvenstvo stare celine, ki ga bosta med 15. in 25. junijem gostila Ljubljana in Tel Aviv, sicer odigrale devet tekem. Dve bosta za javnost zaprti, na sedmih pa bodo Slovenke obiskale mesta ženskih košarkarskih prvoligašev in se predstavile navijačem.

PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE

Na tako imenovanem #rakete tour 2023 bodo gostovale v Celju, Slovenskih Konjicah, Podčetrtku, Mengšu, Mariboru, Ljubljani in Kranju. Vse tekme se bodo začele ob 18. uri, tekmice slovenske izbrane vrste pa bodo reprezentance Madžarske, Hrvaške, Poljske in Črne gore.

#RAKETE TOUR 2023

Torek, 16. maj 2023, ob 18. uri
Celje – Dvorana Zlatorog

SLOVENIJA : MADŽARSKA

Sreda, 17. maj 2023, ob 18. uri
Slovenske Konjice – Športna dvorana Slovenske Konjice

SLOVENIJA : MADŽARSKA

Torek, 23. maj 2023, ob 18. uri
Podčetrtek – Športna dvorana Podčetrtek

SLOVENIJA : HRVAŠKA

Sreda, 24. maj 2023, ob 18. uri
Mengeš – Dvorana OŠ Mengeš

SLOVENIJA : HRVAŠKA

Ponedeljek, 29. maj 2023, ob 18. uri
Maribor – Dvorana Tabor

SLOVENIJA : POLJSKA

Četrtek, 8. junij 2023, ob 18. uri
Ljubljana – Arena Stožice

SLOVENIJA : ČRNA GORA

Petek, 9. junij 2023, ob 18. uri
Kranj – Športna dvorana Planina

SLOVENIJA : ČRNA GORA

Vstopnice za #rakete tour 2023 po enotni ceni 5 evrov
Vstopnice za vse naštete pripravljalne dvoboje slovenske izbrane vrste so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cena posamezne vstopnice za tekmo je 5 evrov, mladina do vključno 14. leta pa ima prost vstop. Na vsaki lokaciji bodo na dan pripravljalne tekme na prodaj tudi vstopnice evropskega prvenstva. Le te bodo zgolj tam in takrat na voljo z 20 odsotnim popustom.

NAKUP VSTOPNIC #RAKETE TOUR 2023

"Navijači, domača arena, končno lahko vsi naši bližnji pridejo, da ne rabijo nekam potovati. Tudi vse pripravljalne tekme so v Sloveniji, ne potujemo drugam, že tega se v prvi vrsti veselimo. Res upam, da se bo nabralo čim več gledalcev, da bodo naš šesti igralec, da bomo tudi me končno začutile podporo domače publike," ob koncu uvodnega cikla priprav meni Tina Jakovina. Igranja pred domačimi navijači pa se zelo veseli tudi Zala Friškovec ''Že odkar smo izvedele, da bo prvenstvo v Sloveniji, vse že nekako nestrpno čakamo. Da zaigraš na domačem igrišču, se ti mogoče zgodi enkrat v življenju. Mislim, da o dodatni motivaciji sploh ne rabim govoriti.''

Ne EuroBasketu proti Nemčiji, Veliki Britaniji in Franciji
Slovenke bodo na domačem evropskem prvenstvu igrale v skupini C skupaj z Nemčijo, Veliko Britanijo in Francijo.  #rakete bodo vse tekme skupinskega dela v Stožicah igrale ob 18. uri. Uvodno tekmo bodo odigrale prvi dan prvenstva, ko se bodo v četrtek, 15. junija srečale z Veliko Britanijo, dan kasneje jih čaka dvoboj z Nemčijo, nato pa se bodo po dnevu premora v nedeljo,  18. junija pomerile še s Francijo. Vstopnice za vse tekme so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

NAKUP VSTOPNIC EVROPSKEGA PRVENSTVA ZA ŽENSKE 2023
RAZPORED IN DATUMI TEKEM EVROPSKEGA PRVENSTVA ZA ŽENSKE 2023
SPLETNA STRAN EVROPSKEGA PRVENSTVA ZA ŽENSKE 2023
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se