Nazaj

Reprezentantkam se je v Podčetrtku priključila Sara Vujačić, v torek in sredo proti Hrvaški

19
maj
2023
  • Članice

Podčetrtek – Slovenske košarkarice so s petkovim dopoldanskim treningom v Podčetrtku začele tretji cikel priprav na evropsko prvenstvo, ki ga bosta med 15. in 25. junijem gostila Ljubljana in Tel Aviv. Reprezentanci se je naknadno priključila Sara Vujačić. Novi pripravljalni tekmi #rakete čakata v torek in sredo, ko se bodo pomerile s Hrvaško.
Foto: KZS/KJ

#rakete tour 2023 bo v torek in sredo gostoval v Podčetrtku in Mengšu. Tekmice slovenskih košarkaric bodo Hrvatice, tekmi pa se bosta začeli ob 18. uri  Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cena posamezne vstopnice za tekmo je 5 evrov, mladina do vključno 14. leta pa ima prost vstop. Na vsaki lokaciji bodo na dan pripravljalne tekme na prodaj tudi vstopnice evropskega prvenstva. Le te bodo zgolj tam in takrat na voljo z 20 odsotnim popustom.

NAKUP VSTOPNIC #RAKETE TOUR 2023

Sicer pa se je na petkovem dopoldanskem treningu ekipi priključila Sara Vujačić, ki je bila del reprezentančne zasedbe že v zadnjem februarskem kvalifikacijskem ciklu. #rakete namreč še vedno ne morejo računati na pomoč četverice košarkaric, saj s polno obremenitvijo ne vadijo Aleksandra Krošelj, Mojca Jelenc, Hana Ivanuša in Tina Cvijanovič.

PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE

Sara Vujačić, slovenska reprezentantka:
''Vpoklica v reprezentanco sem zelo vesela in sem komaj čakala, da se pridružim ekipi. Občutki po prvem treningu z dekleti so super. Vsekakor bom dala svoj maksimum in ponujeno priložnost skušala čim bolj izkoristiti.''

Slovenke bodo na domačem evropskem prvenstvu igrale v skupini C skupaj z Nemčijo, Veliko Britanijo in Francijo.  #rakete bodo vse tekme skupinskega dela v Stožicah igrale ob 18. uri. Uvodno tekmo bodo odigrale prvi dan prvenstva, ko se bodo v četrtek, 15. junija srečale z Veliko Britanijo, dan kasneje jih čaka dvoboj z Nemčijo, nato pa se bodo po dnevu premora v nedeljo,  18. junija pomerile še s Francijo. Vstopnice za vse tekme so v prodaji na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

POVEZAVA NA NAKUP VSTOPNIC EVROPSKEGA PRVENSTVA ZA ŽENSKE 2023
RAZPORED IN DATUMI TEKEM EVROPSKEGA PRVENSTVA ZA ŽENSKE 2023
SPLETNA STRAN EVROPSKEGA PRVENSTVA ZA ŽENSKE 2023
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se