Nazaj

Pred nadaljevanjem sezone je Helios Sunse okrepil Igor Tratnik

27
feb.
2019
  • Liga Nova KBM

Domžalčani pred začetkom Lige Nova KBM za prvaka dobivajo okrpitev na položaju krilnega centra. Dres Helios Sunsov bo po enem desetletju ponovno oblekel 29-letni Igor Tratnik, ki je v dosedanjem delu sezone nosil dres Petrol Olimpije.
Avtor in foto: Helios Suns 

207 cm visok košarkar bo zaostril konkurenco pod obročema, predvsem pa predstavlja profil košarkarja, ki so ga Domžalčani letos močno pogrešali.  Svojo košarkarsko pot je Tratnik sicer začel v Grosuplju, v Domžalah pa je igral leta 2007 in 2009. Po igranju na Islandiji in v Španiji je v zadnjih sezonah igral na slovenskem prvoligaškem prizorišču, bil predlani v dresu Zlatoroga tudi MVP lige, v lanski sezoni pa se je z Ljubljančani veselil naslova državnih prvakov.

Letos je 29-letnik v Ligi Nova KBM v povprečju dosegal 8,3 točke ter 3,0 skoka na tekmo. Manjšo vlogo je imel v evropskih tekmovanjih, kjer je dosegal po 2,0 točke in 1,4 skoka na tekmo. Po prekinitvi sodelovanja z Olimpijo, se bo Tratnik že nocoj pridružil treningu Domžalčanov, dres Helios Sunsov pa bo nosil vsaj do izteka letošnje sezone.

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov:
"Veseli nas, da smo uspeli do konca sezone priključiti igralca, ki ga dobro poznamo in bo s svojo raznovrstnostjo in izkušnjami gotovo dobra okrepitev pod koši, kjer nam je doslej manjkalo nekaj prepotrebne širine. Pričakovanja pred drugim delom sezone se s tem ne spreminjajo. Čaka nas ogorčen boj na vsaki tekmi do končnice, pred katero si želimo pripraviti čim boljše izhodišče."
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se