Nazaj

Postani del zgodbe evropskih prvakov

18
sep.
2019
  • Projekti

Ljubljana - Septembra 2017 je Slovenija dihala kot eno. Med Slovenci je zavlada kolektivna evforija, navijači so se množično odpravili v Carigrad ter se skupaj z reprezentanti veselili enega izmed največjih uspehov slovenskega športa. Nepozaben sprejem na Kongresnem trgu v Ljubljani pa je prav posebna zgodba, ki zlatim fantom požene solze v oči.



Del zgodbe o evropskih prvakih lahko postaneš tudi ti! Ustvarjalci filma pozivajo vse slovenske navijače, da posredujejo svoje amaterske posnetke navijaških doživetij med EuroBasketom 2017. Posnetki so lahko iz Helsinkov, Carigrada, sprejema na letališču Jožeta Pučnika oziroma Kongresnem trgu ali pa s čisto privatne zabave in spremljanja košarkarske pravljice doma, v službi ali družbi prijateljev.

Svoje posnetke nam do petka, 25. oktobra 2019 posredujte na tri možne načine (prek WeTransferja na elektronski naslov kzs@kzs.si oziroma aplikacij VIBER ali WHATSAPP na telefonsko številko 070 144 761), vse informacije pa najdete v splošnih pogojih nagradnega natečaja.

SPLOŠNI POGOJI NAGRADNEGA NATEČAJA


Najbolj zanimive posnetke bomo objavili na spletni strani www.kzs.si, kjer bomo tako skupaj znova podoživeli zlati september 2017. Režiser filma pa bo s produkcijsko ekipo izbral nekaj posnetkov, ki jih bo uporabil v filmu in bodo tako postali čisto pravi del zgodbe evropskih prvakov. Avtorji zmagovalnih posnetkov bodo ustrezno kreditirani in si bodo za nagrado ogledali premiero filma v družbi ustvarjalcev in nekaterih akterjev filma.

PODSTRAN POSTANI DEL ZGODBE EVROPSKIH PRVAKOV

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se