Nazaj

Pogovorni robot Tim bo obveščal tudi o Ligi Nova KBM

18
okt.
2018
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Pogovorni robot Tim od junija klepeta z uporabniki preko aplikacije Facebook Messenger in odgovarja na številna vprašanja, povezana z vrhunsko slovensko košarko. Od danes naprej bo robot Tim deloval tudi kot uradna aplikacija Lige Nova KBM in navijačem posredoval vsa pomembna dejstva o najelitnejšem košarkarskem tekmovanju pri nas.
Avtor: KZS/Lenart

V času poletnega ligaškega premora je uporabnikom posredoval informacije o tekmah slovenske reprezentance in spremljal NBA nabor, ki je Luko Dončića pripeljal v vrste Dallas Mavericks.

S Timom se je doslej pogovarjalo 2.275 navijačev, ki so sodelovali v nagradnih igrah, prejeli navodila za pot do prizorišč tekem slovenske reprezentance in zastavili vprašanja za Luko Dončića. Tim je vsa vprašanja zbral in jih Luki posredoval, slednji pa je na njih odgovoril. Kaj je povedal? Preberite klepet tukaj!

Navijači so skupaj s Timom podoživljali tudi tekme slovenske reprezentance na Eurobasketu 2017. Med drugim so si lahko ogledali vse vrhunce tekem, vključno s finalom proti Srbiji, ko je slovenska košarkarska reprezentanca prvič osvojila naslov evropskih prvakov.

Ne spreglejte vrhuncev Lige Nova KBM

Priprave na novo sezone Lige Nova KBM so končane. Odslej boste lahko preverili aktualno lestvico, rezultate kroga in spored tekmovanja kar preko Messengerja, na vašo željo pa vam jih bo Tim poslal preko obvestila, kjer boste prejeli tudi povezavo do video vrhuncev kroga. Ostanite na tekočem in spoznajte Tima!

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se