Nazaj

Nutrispoint postal del družine Košarkarske zveze Slovenije

21
apr.
2023
  • Ostalo

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije in slovensko podjetje Nutrispoint sta pred začetkom pestrega košarkarskega poletja sklenila partnersko pogodbo. Na sedežu zveze sta si v roke segla generalni sekretar KZS Rašo Nesterović ter poslovni direktor in soustanovitelj podjetja Nutrispoint Marjan Rogelj.

Podjetje Nutrispoint, ki se je v zadnjih letih uveljavilo z inovativnimi izdelki prehranskih dopolnil in hrane z najvišjo kakovostjo, je tako postalo del družine Košarkarske zveze Slovenije. Slovenski reprezentanti in reprezentantke bodo med procesom priprav in tekmovanj deležni izjemno zdravih ter funkcionalnih prehranskih izdelkov, ki so v celoti izdelani v Sloveniji in so plod slovenskega znanja. Prepričani smo, da bodo Nutrispointovi izdelki košarkarjem in košarkaricam odlično deli, saj so sestavine v njih ekološko pridelane, nedotakljive in iskrene.

''Počaščeni smo, da podjetje Nutrispoint postaja partner Košarkarske zveze Slovenije. Pridružiti se našim vrhunskim košarkaricam in košarkarjem, predvsem pa mladim na njihovi razvojni poti, za Nutrispoint predstavlja veliko več od podpisa pogodbe. Sodelovanje z zvezo si naše podjetje šteje za izjemno čast, ki jo sprejemamo z odgovornostjo in zavezo, da si bo ekipa Nutrispoint, skupaj z našimi košarkarji, prizadevala ta šport še dodatno približati ljudem vseh generacij po vsej Sloveniji.  Pristopiti košarki in moštvenemu športu smo se v Nutrispointu pripravljali pravzaprav že od začetka razvoja naše športne linije – torej ustvariti zdrave in funkcionalne prehranske izdelke, ki pomagajo in obenem ne škodujejo organizmu pri doseganju vrhunskih rezultatov. Tako smo našim široko sprejetim izdelkom ekoloških prehranskih dopolnil  dodali še posebno, ciljno usmerjeno linijo naravne športne prehrane, ki tako profesionalnim, kot tudi rekreativnim športnikom nudi najboljšo celostno podporo pred, med in po koncu športne aktivnosti. Podpis pogodbe s košarkarsko zvezo nam je, kot podjetju, ki izdeluje športno prehrano, velik navdih in ta navdih želimo deliti naprej kot družbeno odgovorno podjetje, ki podpira slovenski šport'', je ob podpisu pogodbe povedal Marjan Rogelj, poslovni direktor in soustanovitelj podjetja Nutrispoint.

Generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Rašo Nesterović ob sklenitvi partnerstva prav tako ni skrival zadovoljstva: ''V procesih priprav vseh slovenskih košarkarskih reprezentanc na tekmovanja smo prišli do točke, ko smo pred leti procesu taktične priprave dodali tudi okrepljene in moderne kondicijske treninge. Z vstopom Nutrispointa v našo košarkarsko družino pa smo za maksimalne rezultate naših košarkaric in košarkarjev dodali tudi še bolj strokovno podkovano postavko športne prehrane, zato smo zelo veseli novonastalega sodelovanja, za katerega verjamem, da bo dolgoročno prineslo zadovoljstvo vsem deležnikom, navdušeni pa smo, da je še en partner prepoznal vse potenciale slovenske košarke.''

O podjetju Nutrispoint

Slovensko podjetje Nutrispoint se je vse od ustanovitve na slovenskem in mednarodnem trgu uveljavljalo z inovativnimi izdelki prehranskih dopolnil in hrane, ki se ponašajo z najvišjo kakovostjo. Linija športne prehrane Nutrispoint  je namenjena rekreativnim in profesionalnim športnikom, od ostalih izdelkov na tržišču pa se razlikuje po tem, da je plod izključno slovenskega znanja, najboljših, skrbno izbranih sestavin naravnega izvora, z zavezo podjetja Nutrispoint v izpolnjevanju njegovega prvenstvenega poslanstva: za športnice in športnike ustvariti enostavno uporabne produkte najboljše kakovosti za celotno oskrbo pri naslavljanju najzahtevnejših potreb športne aktivnosti.

Izdelki športne linije Nutrispoint ne samo, da so ustvarjeni za rekreativne in profesionalne športnike, nastali so v sodelovanju z njimi ter tako predstavljajo novo dimenzijo izkušenjske inovativnosti. Ta navdušuje čedalje večje število rekreativnih in profesionalnih športnikov vseh disciplin in panog.

Podjetje Nutrispoint deluje v okviru najvišjih mednarodnostih standardov kakovosti ter so ponaša z EKO certifikatom in standardi ISO 22000, ISO 9001, GMP in IFS.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se