Nazaj

Navijaj za #rakete v Strasbourgu

28
maj
2021
  • Članice

Ljubljana – Le še nekaj tednov nas loči od začetka evropskega prvenstva za ženske v Franciji in Španiji. #rakete bodo v prvem delu prvenstva igrale v Strasbourgu, kjer bodo na tribuni lahko prisotni gledalci, na pomoč navijačev pa tako računajo tudi #rakete. Za vse navijače #raket je turistična agencija Kompas v sodelovanju s Telemachom, Nomagom in KZS pripravila poseben navijaški paket za potovanje na evropsko prvenstvo.

V Strasbourg se tako z organiziranim programom lahko odpravite že za 269€ (uvodne tri tekme skupinskega dela) z doplačilom za vstopnice za tekme in morebitne individualne želje ter izlete.

VSE INFORMACIJE GLEDE NAVIJAŠKEGA PAKETA EUROBASKET 2021

Telemach, generalni sponzor vseh slovenskih košarkarskih reprezentanc, je poskrbel za novo lepo gesto za navijače, saj bo prvim desetim prijavljenim potnikom podaril vstopnice za vse tri tekme slovenske reprezentance v prvem delu prvenstva. Vsi prijavljeni potniki dobijo tudi navijaško majico.

Prijavo za navijaško potovanje v Strasbourg lahko opravite v vseh Kompasovih poslovalnicah. Potovanje v Francijo je trenutno sicer mogoče le z veljavnim PCR testom, ki ni starejši od 72 ur. Cepljenje in potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela koronavirus, za vstop v Francijo nista dovolj. Prav tako bo v Strasbourgu veljal poseben protokol za gledalce, ki bodo morali ob vstopu v dvorano priložiti osebni dokument in eno od naslednjih potrdil: negativen PCR test ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela covid-19 ali dokazilo o cepljenju.

REZERVIRAJ NAVIJAŠKI PAKET EUROBASKET 2021

Slovenske košarkarice bodo na prvenstvu igrale v skupini C, ki bo domovanje skupinskega dela imela v dvorani Rhenus Sport v Strasbourgu. Dvorana sicer sprejme 5.600 gledalcev, v času evropskega prvenstva pa bo zaradi omejitev v povezavi s koronavirusom na tribunah prisotnih 3.600 navijačev, ki se bodo morali držati ukrepov in omejitev zoper covid-19.

EuroBasket bodo začele v četrtek, 17. junija, ob 18. uri, ko se bodo pomerile s Turčijo. Slovenske košarkarice bodo tekmo drugega kola proti Belgiji igrale ob 15. uri (petek, 18. 6.), v nedeljo, 30. 6., pa se bodo ob 12. uri pomerile še z Bosno in Hercegovino. #rakete so sicer po zadnjih ocenah Fibe glede na zasedbo, predstave v kvalifikacijah za EuroBasket, ki so jih Slovenke sklenile brez poraza, v stavnicah za prvenstvo uvrščene na peto mesto. Pred njimi so Francija, Belgija, Srbija in Španija.

Pomoč navijačev v Strasbourgu bo še kako pomembna. Prvouvrščene reprezentance vsake skupine se bodo po odigranem skupinskem delu neposredno uvrstile v četrtino finala. Drugo in tretjeuvrščene reprezentance skupin čaka repasaž za preostala štiri prosta mesta v izločilnih bojih (A2:B3, B2:A3, C2:D3, D2:C3), ki bo na sporedu 21. junija, zadnjeuvrščene ekipe po odigranem skupinskem delu pa bodo z nastopi na prvenstvu zaključile.

Zaključne boje prvenstva bo gostila španska Valencia. Četrtfinalni dvoboji bodo na sporedu 23. junija, polfinalna dvoboja in tekmi za razvrstitev od 5. do 8. mesta 26. junija, boja za medalje pa v nedeljo, 27. junija 2021.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se