Nazaj

Miha Lapornik se vrača k Olimpiji

26
jun.
2018
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Miha Lapornik, ki se s slovensko člansko reprezentanco pripravlja na kvalifikacijski tekmi za SP proti Španiji in Črni gori, bo v prihodnji sezoni ponovno nosil dres ljubljanske Olimpije. 
Avtor: KZS/Lenart/Petrol Olimpija

V sezoni 2017/18 je v dresu Zlatoroga zaigral na desetih tekmah in bil s povprečjem 19,1 točke na tekmo drugi najboljši strelec Lige Nova KBM. S Cluj-Napoco je na parket stopil v romunskem državnem prvenstvu in Fibinem Evropskem pokalu, kjer je na petih tekmah v povprečju dosegal 9,8 in 2,6 skoka na tekmo, v državnem prvenstvu pa na 22 tekmah 9,6 točke, 2,4 skoke in 1,7 podaje na dvoboj.

V dresu z državnim grbom je Lapornik nastopil na osmih uradnih tekmah in dosegel 34 točk.

Miha Lapornik, slovenski reprezentant in košarkar Petrol Olimpije:
"Zelo vesel sem, da sem se pridružil Petrol Olimpiji. Z Romanom so pogovori potekali že pred začetkom sezone 2017/18, a se nismo uspeli najti, tokrat nam je to uspelo. Želim pomagati Zmajem na poti do ubranitve naslova državnega prvaka, hkrati pa prikazati čim boljše predstave v evropskem tekmovanju in Ligi ABA."

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se