Nazaj

Makoma d.o.o. in Košarkarska zveza Slovenije še naprej z roko v roki

04
apr.
2023
  • Ostalo

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije in novomeška družba Makoma d.o.o., sicer pooblaščeni trgovec in serviser vozil BMW in Mazda ter prek sestrskega podjetja tudi vozil Kia, sta v Dobovi podpisala novo sponzorsko pogodbo, s katero nadaljujeta leta 2021 začeto uspešno poslovno sodelovanje.

V času, ko na svetovnem trgu primanjkuje vozil, je novomeško podjetje Makoma d.o.o. prek sestrskega podjetja Košarkarsko zvezo Slovenije opremilo z osmimi novimi vozili. Podjetje Makoma d.o.o. bo s tem še naprej uradni mobilni partner slovenske košarke in bo poskrbelo za veliko udobnih ter predvsem varnih prevoženih kilometrov.

Pogodbo o novem sodelovanju sta v salonu vozil Kia Avto Dobova podpisala direktor Marko Košmrl in generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Rašo Nesterović. Ta je ob tej priložnosti poudaril: ''Veseli nas, da je podjetje Makoma prepoznalo skupno željo po doseganju dobrih rezultatov v športu in poslu ter Košarkarsko zvezo Slovenije razume in podpira pri njenih potrebah. Zato nam uporaba avtomobilov, ki nam jih je omogočila Makoma zagotavlja, da bomo lahko doma in v tujini še naprej izvajali vse potrebne aktivnosti zveze pri doseganju njenih ciljev in opravljanju poslanstva.''

"Podjetje Makoma d.o.o. in sestrsko podjetje Kia Avto Dobova skrbita za prodajo vozil znamk BMW, Mazda in Kia in skupaj s programom rabljenih vozil smo ena vodilnih avtohiš v jugovzhodni Sloveniji. Zavzemamo se za razvoj športa in s tem podpiramo zdrav življenjski slog, ter udejstvovanje otrok pri prvih korakih usmerjenega treniranja in tekmovanja. S športom pridobijo otroci disciplino, zdravo tekmovalnost in so ob doseženih uspehih tudi ustrezno nagrajeni. Vse to je odlična osnova za dober uspeh v obdobju pridobivanja znanja in tudi kasneje v življenju.  Ogromno otrok v Sloveniji se zgleduje po slovenskih vrhunskih košarkarjih, ki so tudi njihovi idoli. Ko so se pri krovni košarkarski organizaciji obrnili na nas s potrebo po vozilih, smo prepoznali skupni interes in se odločili, da jih pri njihovem delovanju podpremo. Nenazadnje Košarkarska zveza Slovenije s tem ko skrbi za razvoj tega športa, dosega ugoden vpliv na celotno populacijo, tako na otroke kot mlade in tudi starejše." pa je dodal Marko Košmrl, direktor podjetja Makoma d.o.o..

Avtohiša Makoma je podjetje z več kot 27 letno tradicijo v prodaji in servisu novih in rabljenih vozil, s saloni v Novem mestu in Dobovi. V letu 2020 je bilo podjetje proglašeno tudi za BMW trgovca leta v Sloveniji. Do danes se je družba Makoma močno izpopolnila v ponudbi. V njihovi široki paleti vozil ponujajo več programov za nova, mlada, malo rabljena in rabljena vozila. V sodobni servisni delavnici pa zadovoljijo vsako težavo vozil, saj nudijo mehanične, vulkanizerske, kleparske in ličarske storitve. Njihovo ponudbo storitev dopolnjuje distribucija rezervnih delov in servisne opreme, prijazni in strokovni uslužbenci pa poskrbijo, da je vsako vozilo vedno v dobrih in skrbnih rokah.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se