Nazaj

Liga Nova KBM za obstanek: Zlatorog gostuje v Škofji Loki

06
mar.
2018
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - V četrtek se bo s srečanjem med LTH Castings in Zlatorogom Laško začelo 2. kolo Lige Nova KBM za obstanek. V soboto bodo Hopsi gostili Mesarijo Prunk, Celjani se bodo pomerili s Podčetrtkom.

LIGA NOVA KBM ZA OBSTANEK, 2. KOLO:

Četrtek, 8. marec, ob 19.00:
LTH CASTINGS : ZLATOROG LAŠKO

Drugo kolo Lige za obstanek bosta odprli ekipi LTH Castings in Zlatoroga Laško. Škofjeločani so v prejšnjem kolu morali priznati premoč Podčetrtku, Zlatorog je bil boljši od Mesarije Prunk. Na obeh medsebojnih obračunih v prejšnji sezoni Lige Nova KBM so se dveh točk veselili košarkarji Zlatoroga.

Jan Dornik je bil z 21 točkami najboljši strelec škofjeloške ekipe na tekmi prvega kola. Nejc Barič je v tej sezoni najučinkovitejši košarkar v moštvu Zlatoroga (12,3 točk na srečanje).

Izjavi trenerjev pred tekmo:

Jaka Hladnik, trener LTH Castings:
"Vloga absolutnega favorita tokrat pripada Laščanom, ki so svojo moč pokazali že s prepričljivo zmago nad Sežanci. A favoriti ne zmagujejo vedno. Za našo mlado ekipo bo to nova odlična izkušnja za naprej. Dali bomo vse od sebe, da s svojo predstavo prikažemo, da znamo igrati dobro košarko in prepričamo gledalce na tribuni ŠD Poden. Želim si, da nas Škofjeločani in Škofjeločanke pridejo podpret v čim večjem številu."

Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško:
"Gostujemo v Škofji Loki, kjer imamo en cilj in to je druga zmaga v Ligi za obstanek. Dosegli ga bomo z angažirano igro v obrambi in pametno organizacijo."
 

Sobota, 10. marec, ob 19.00:
HOPSI POLZELA : MESARIJA PRUNK SEŽANA 

Sobota, 10. marec, ob 19.00:
CELJE : TERME OLIMIA PODČETRTEK 


Lestvica Lige Nova KBM za obstanek:

M Ekipa Z/P Točke
1. Hopsi Polzela 1/0 2
2. Zlatorog Laško 1/0 2
3. Terme Olimia Podčetrtek 1/0 2
4. LTH Castings 0/1 1
5. Mesarija Prunk Sežana 0/1 1
6. Celje 0/1 1

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se