Nazaj

Liga Nova KBM: Uvodna tekma v Podčetrtku, tri tekme na sporedu v torek

25
jan.
2023
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Uvodna tekma 16. kola Lige Nova KBM bo odigrana v Podčetrtku, kjer bodo v petek gostovali košarkarji Zlatoroga Laško. V soboto je na sporedu opoldanski obračun, v Škofji Loki bo domači LTH Castings gostil Šentjurjane. V torek bodo odigrane tri tekme, v Šenčurju gostuje ljubljanska Ilirija, Krka odhaja na gostovanje na Polzelo, košarkarji Helios Suns pa v domači dvorani pričakujejo Rogaško.
Foto: KK Ilirija

Liga Nova KBM
1. del, 16. Kolo


Petek, 27. januar
20:00 Terme Olimia Podčetrtek - Zlatorog Laško (Šport TV)

Podčetrtani so na zadnji tekmi v napetem sosedskem dvoboju premagali košarkarje Šentjurja in zabeležili sedmo zmago v sezoni. Nasprotnika sta se prvič pomerila v sedmem kolu, takrat so Laščani slavili z 88:74. 

Sobota, 28. januar
13:00 LTH Castings - Šentjur (Šport TV)

Škofjeloška zasedba se bori za obstanek med elito, trenutno so pri razmerju 3/12 in štejejo zmago manj kot Zlatorog Laško, ki se nahaja mesto višje. Košarkarji Šentjurja bodo v Škofji Loki lovili osmo prvenstveno zmago.

Torek, 31. januar
18:00 Gorenjska gradbena družba Šenčur – Ilirija (Sportklub)

Na Gorenjskem bo gostovala zasedba ljubljanske Ilirije, ki šteje že štiri zaporedne zmage. Šenčur se nahaja na četrtem mestu prvenstvene lestvice, medtem ko je Ilirija na sedmem.

19:00 Hopsi Polzela - Krka (TV Celje)
Na Polzeli gostuje vodilna in neporažena Krka. Hopsi so v zadnjem odigranem kolu priznali premoč ljubljanski Iliriji, Krka pa je doma premagala LTH Castings.

19:00 Helios Suns - Rogaška (Spletni prenos)
V domžalski športni dvorani varovanci Dejana Jakare pričakujejo Rogaško, ki zaseda šesto mesto na prvenstveni lestvici ter šteje sedem zmag. 



RAZPORED TEKEM IN LESTVICA 1. DELA LIGE NOVA KBM
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se