Nazaj

Liga Nova KBM: Krka bo šesto zaporedno zmago lovila v Škofji Loki, srečanje v Podčetrtku na sporedu v torek

02
nov.
2022
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Šesto kolo Lige Nova KBM odpirata moštvi LTH Castingsa in Krke, Novomeščani pa so edini, ki so slavili na vseh petih tekmah državnega prvenstva. V soboto v Šenčur prihaja Rogaška, srečanje je na sporedu ob 13. uri, v večernem terminu pa bo Ilirija gostovala na Polzeli. Nedeljski termin je rezerviran za dvoboj med Helios Sunsi in Zlatorogom Laško, medtem ko bo zadnje srečanje šestega kola Lige Nova KBM odigrano v torek, Terme Olimia Podčetrtek gosti ekipo Šentjurja.
Foto: KZS/alesfevzer.com

Liga Nova KBM
del, 6. kolo

Petek, 4. november
20:00 LTH Castings - Krka (Šport TV)

Varovanci Gašperja Okorna so odlično vstopili v novo sezono Lige Nove KBM, saj so na vseh dosedanjih tekmah slavili. V škofjeloški zasedbo še čakajo na prvo slavje, tokrat pa jih na domačem parketu čaka zelo težka naloga, saj bo nasproti stala vodilna ekipa iz Novega mesta.

Sobota, 5. november
13:00 Gorenjska gradbena družba Šenčur - Rogaška (Šport TV)

Rogaška se po treh zaporednih zmagah odpravlja na gostovanje na Gorenjsko, kjer jih bo gostila ekipa Gorenjske gradbene družbe Šenčurja. Sobotna nasprotnika imata pozitivno razmerje zmag in porazov, ob treh zmagah sta moštvi zabeležili po dva poraza.

19:00 Hopsi Polzela - Ilirija (TV Celje)
Na Polzeli bo gostovala ljubljanska Ilirija, Hopsi pa bodo lovili prvo zmago v sezoni, tako kot ekipi LTH Castingsa in Zlatoroga Laško. Sobotna nasprotnika sta se nazadnje pomerila z Rogaško, Hopsi so doživeli poraz na domačem parketu, medtem ko so košarkarji Ilirije priznali premoč nasprotniku na gostovanju v Rogaški Slatini.

Nedelja, 6. november
20:00 Helios Suns - Zlatorog Laško (Šport TV)

Helios Sunsi so v Šentjurju opravili z odliko, znova so se približali stotici in zadli prvi poraz Šentjurju. Glede na to, da so Helios Sunsi izgubili le enkrat v tej sezoni, bo naloga za varovance Aleša Pipana, ki še lovijo prvo zmago, vse prej kot lahka.

Torek, 8. november
19:00 Terme Olimia Podčetrtek – Šentjur (Sportklub)

Šesto kolo Lige Nova KBM bo zaključeno v torek, v Podčetrtku se bosta pomerili ekipi Term Olimia Podčetrtka in Šentjurja. Podčetrtčani so se v prejšnjem kolu dobro upirali košarkarjem Krke, medtem ko so Šentjurčani doživeli prvi poraz v sezoni, premagali so jih košarkarji Heliosa.




RAZPORED TEKEM IN LESTVICA 1. DELA LIGE NOVA KBM
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se